Infinix Zero 30 alınır mı?

LionelHezarfen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / GTX 1650 Ventus / A520M-A PRO / MSI Spatium M371 M.2 SSD 500 GB / DeepCool CC560 V2 / 700W PSU
Meslek
Messici
Merhaba dostlar, başlıkta yazdığım gibi sorum Infinix Zero 30 nasıl bir telefon, alınır mı? Daha çok kamera ve sosyal medya için kullanılacak. Oyun oynanılmayacak. Kaç yıl kullanabilirim, hızı ne kadar süre sonra düşmeye başlar? Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba dostlar, başlıkta yazdığım gibi sorum Infinix Zero 30 nasıl bir telefon, alınır mı? Daha çok kamera ve sosyal medya için kullanılacak. Oyun oynanılmayacak. Kaç yıl kullanabilirim, hızı ne kadar süre sonra düşmeye başlar? Teşekkür ederim şimdiden.

Fiyatı yüksek geldi, oyun oynamiyacaksaniz daha alt modelere bakabilirsiniz.

18 bin liraya ismi bilinmedik çinli markalar almayın derim hocam. Infinix'in doğru düzgün modelini görmedim ben

@v3rtecc ana kamerasinda HM6 sensörü yer alıyor. Realme 9, Galaxy M53 gibi alt segment sayılabilecek cihazlarda da gördük. Pek bir olayı yok ki Helio G99'u 18 bini geç 10 bine bile satması zor. Fiyatlandirmasi rezil bir cihaz.

bilemiyorum hocam, infinix zero 30 108 mp kamera diyor ama lensi nasıl kim bilir, ayrıca yorumlarına baktım pek önermiyorlar, bana kalırsa yurt dışından güzel bişey alabilir
hocam ürün Türkiye'ye geldi.

Fiyatını zerre hak etmiyor.
Sizce o fiyat bandında kamerası iyi ve uzun süre performans verebilecek en iyi alınabilecek telefon hangisi?

Başka önerebileceğiniz 15-16k bütçeli telefon var mı? Mesala S20 FE nasıldır? Belki yeni konu açarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı