st4bil Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Web sitem var ve hosting işini hallettim fakat domain olmadı. Hala infintyfree domain veriyor mu? Veriyorsa nasıl sitemle eşlerim?
Web sitem var ve hosting işini hallettim fakat domain olmadı. Hala infintyfree domain veriyor mu? Veriyorsa nasıl sitemle eşlerim?
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 1 Şubat 2025 #2 st4bil dedi: Web sitem var ve hosting işini hallettim fakat domain olmadı. Hala infintyfree domain veriyor mu? Veriyorsa nasıl sitemle eşlerim? Genişletmek için tıkla... Bende Bulamıyorum Adamlar sanki bize altın veriyor.
st4bil dedi: Web sitem var ve hosting işini hallettim fakat domain olmadı. Hala infintyfree domain veriyor mu? Veriyorsa nasıl sitemle eşlerim? Genişletmek için tıkla... Bende Bulamıyorum Adamlar sanki bize altın veriyor.
st4bil Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 efegerger dedi: Bende bulamıyorum adamlar sanki bize altın veriyor. Genişletmek için tıkla... Yani kodlama falan her şey bitmiş domain bulamıyoruz.
efegerger dedi: Bende bulamıyorum adamlar sanki bize altın veriyor. Genişletmek için tıkla... Yani kodlama falan her şey bitmiş domain bulamıyoruz.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 1 Şubat 2025 #4 Hosting olarak InfinityFree kullanırsanız veya Premium üyelik alırsanız görseldeki subdomainleri ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Dosya Ekleri 1738408280984.png 111,6 KB · Görüntüleme: 28
Hosting olarak InfinityFree kullanırsanız veya Premium üyelik alırsanız görseldeki subdomainleri ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
st4bil Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #5 Bcansiz74 dedi: Ücretsiz olarak görseldeki subdomainleri kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CT. Ws olanı seçtim fakat sitemin dosyalarını FileZilla ile atmaya kalktığımda sunucuya bağlanamıyor hatası verdi.
Bcansiz74 dedi: Ücretsiz olarak görseldeki subdomainleri kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CT. Ws olanı seçtim fakat sitemin dosyalarını FileZilla ile atmaya kalktığımda sunucuya bağlanamıyor hatası verdi.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.374 Çözümler 105 1 Şubat 2025 #6 .com.tr alın bence fiyatları uygundur.