infist.exe Kaspersky Uygulama Yönetimi

csgo.exe'yi virüstotal'de tarattırdım herhangi bir virüs yok. Şimdi sildim, dosyaları tekrar doğruladım yeniden yükledim. CS:GO'da virüs çıksaydı website blocked yerine direk csgo.exe'yi malware olarak görmesi lazımdı herhalde. Bir de ben şimdi premium kullanıyorum, malwarebytes'i silmeli miyim yoksa free olarak mı kullanmalıyım? Anlamadığım nokta Kaspersky hiç orayla alakalı bile değil
CS.Center üzerinden kendi serverıma girdiğim zaman dün yapmıştı bir kez. Panel bende ancak şöyle düşünüyorum, acaba yüklediğim eklentilerden dolayı mı zararlı olarak gözüküyor?
Not: Eklentileri otomatik yüklüyorum cs.center'dan, herhangi bir veri alış-verişi yapmadım başka sitelerden yani.

VirusTotal

Son düzenleme:
Eklentileri otomatik yüklüyorum cs.center'dan
Serverlar ile ilgili dosya attın mı dedim yok dediniz. Dosya attığınıza göre onunla alakalı zaten.
Anlamadığım nokta Kaspersky hiç orayla alakalı bile değil
Zararlı değil de o yüzden oralı değil.
Bir de ben şimdi premium kullanıyorum, malwarebytes'i silmeli miyim yoksa free olarak mı kullanmalıyım?
Lisans kısmında pre'yi deaktif edince zaten free oluyor.

Serverlar ile ilgili dosya attın mı dedim yok dediniz. Dosya attığınıza göre onunla alakalı zaten.

Zararlı değil de o yüzden oralı değil.

Lisans kısmında pre'yi deaktif edince zaten free oluyor.
"Direkt olarak el ile mi attınız?" Dediniz sandım bir an. Malwarebytes Free, Kaspersky lisanslı olarak kullanmaya devam edeceğim o zaman. Dediğim gibi belki serverdaki eklentiler yüzündendir. Re-Take olsun, aim serverı olsun ve fun serverı olsun bir sürü eklenti yüklüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…