C Cerberus_1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 4 6 Nisan 2020 #1 Yanlışlıkla .info dosyalarını not defteri ile açtım daha sonra Regedit (kayıt defteri düzenleyicisi) ile çözmeye çalıştım ama olmadı. İnternetten başka çözümleri de denedim ancak hala not defteri ile açıyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2020
Yanlışlıkla .info dosyalarını not defteri ile açtım daha sonra Regedit (kayıt defteri düzenleyicisi) ile çözmeye çalıştım ama olmadı. İnternetten başka çözümleri de denedim ancak hala not defteri ile açıyor. Ne yapmam gerek?
RinDoShiDoChi Centipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 748 Çözümler 7 6 Nisan 2020 #2 Yeni bir kullanıcı hesabı aç o hesaptan devam et. Artı -1 Eksi
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 6 Nisan 2020 #3 Daha önce ne ile açılıyordu? Bir İnfo dosyasına sağ tıkla ve özelliklerinden varsayılanı değiştir. Artı 0 Eksi
KS KS C Cerberus_1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 4 6 Nisan 2020 #4 296181 dedi: Daha önce ne ile açılıyordu? Bir İnfo dosyasına sağ tıkla ve özelliklerinden varsayılanı değiştir. Genişletmek için tıkla... Daha önce bir şey ile açılmıyordu yani açılacak program tanımlanmamıştı. Varsayılan özelliklerden tanımlanmamış haline gelmiyor. Artı 0 Eksi
296181 dedi: Daha önce ne ile açılıyordu? Bir İnfo dosyasına sağ tıkla ve özelliklerinden varsayılanı değiştir. Genişletmek için tıkla... Daha önce bir şey ile açılmıyordu yani açılacak program tanımlanmamıştı. Varsayılan özelliklerden tanımlanmamış haline gelmiyor.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 6 Nisan 2020 #5 Daha önce tanımlanmamışsa, Windows o uzantıyı tanımıyordu. Not defteri ile açıldığında okunaklıysa, zaten "info" bilgilendirme demek, öyle kalsın. Artı 0 Eksi
Daha önce tanımlanmamışsa, Windows o uzantıyı tanımıyordu. Not defteri ile açıldığında okunaklıysa, zaten "info" bilgilendirme demek, öyle kalsın.