ING ATM Ininal Seçeneğinin Olmaması

alperensen2552

Decapat
Bugun her zamanki gibi Ininal karta para yüklemek için ING bankasına gittim, ATM'ye baktım, kartsız işlemler ön ödemeli kartlara girdim ve Ininal kart seçeneği yoktu, sadece Paramara seçeneği vardı. Acaba ne yapmam gerekli?

Bugun her zamanki gibi Ininal karta para yüklemek için ING bankasına gittim, ATM'ye baktım, kartsız işlemler ön ödemeli kartlara girdim ve Ininal kart seçeneği yoktu, sadece Paramara seçeneği vardı. Acaba ne yapmam gerekli?

Teknosa kasalarından para yükleyebilirsiniz.
Nereden yükleyeceğiz?
Başka bir Atm den yükleme oluyormu?

Artık tüm atmlerden para yüklemek mümkün. Fakat yatırdığınız tutarın %1.15'i + 1,04 Türk Lirası hesap bakiyenizden düşürülür.Dilerseniz Teknosa kasalarından ücretsiz para yükleyebilirsiniz.

Teknosa kasalarından para yükleyebilirsiniz.

Artık tüm atmlerden para yüklemek mümkün. Fakat yatırdığınız tutarın %1.15'i + 1,04 Türk Lirası hesap bakiyenizden düşürülür.Dilerseniz Teknosa kasalarından ücretsiz para yükleyebilirsiniz.

Bende fiziksel değilde sanal kart var. O ATM'lerde kartsız ödeme seçeneği var mı ? Biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı