İNG Banktan İninal Karta Para Yüklerken Makinenin İçinde Kaldı

Vuernx

Hectopat
Arkadaşlar Ininal'e para yatırırken bankamatiğe 20 TL para yatırdım. Ama para kartıma gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım İninal bizi ilgilendirmez dedi. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Ininal'e para yatırırken bankamatiğe 20 TL para yatırdım. Ama para kartıma gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım İninal bizi ilgilendirmez dedi. Ne yapmalıyım?

Bankamatik şube bankamatiği ise şubeye gidip durumu bildirin yarım saat bir saat içinde sayım yapılıp paranız iade edilir. Şube bankamatiği değilse bankayla iletişime geç, 1 hafta 10 gün içinde para iaden gerçekleşir.-

Aynı sorun zamanında bana da olmuştu. İlk gün çok ilgilendiler 1 ay sonra dilekçe açıldı parayla ilgili 1 ayda yükleriz diye, 1,5 sene falan oldu yani tık yok

Çok açık konuşayım ING ve İninal 'i defalarca aradım hepsi başından atıyor 2 sene oldu iade falan yok. Yani en iyisi, bir güzel Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvurmak.

benim de başıma geldi aynı olay. ininal kart müşteri hizmetlerini aradım hemen destek hallettiler sorunu.
ininal kart müşteri hizmetlerini aradım, 2 yıl oldu vs vs. demen inandırıcı gelmedi o yüzden. hikayede eksik bi şeyler mi var anlatmadığın?

Paranız iade edildiyse çok mutlu oldum fakat başvuru yaptıysanız sadece buna gülerim. 2 ayda tam 30 telefonda çözemediler. Ne yalan söyleyim siz de bana çok inandırıcı gelmediniz.

@Manchot teşekkürler 2-3günde toplam 5-6 kere aradılar her seferinde ekip gönderip sayım yapıcaz dendi. Her seferinde sayım yapılıyor(!).Galiba para uçtu . Bende bugün internet üzerinden tüketici haklarına başvurdum.
Makbuz aldınız mı ? Bankayı arayıp belirtin bence.
atmden yüklediğim için makbuz almadım
karşında şubesi var ama orası bizim değil diyorlar o yüzden sayım yapmıyorlar

Aynısı başıma geldi 10 tl'lik bakiye. Belki bir yıl olmuştur ama iade edilmedi. Bir kere de kartımdan başkası tarafından 15-20 tllik bir bakiye çekilmişti. Aradım ettim işte çok da umrumda değildi zaten. 6 ay sonraydı sanırım para iadem yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…