Ingenity Pro V2 kasa alınır mı?

Aliss_0

Femtopat
Daha fazla  
İncehesap'daki ingenity Pro V2 hazır sistemini almayı düşünüyorum ama sistemde akvaryum kasa kullanmak istediğim için Gamepower'ın Warcry Pulse 850W +80 Bronze kasasını seçmeyi düşündüm sizce nasıl bir kasa? PSU kalitesi hakkında bir bilgi bulamadım sıkıntı çıkarır mı? Ayrıca sisteme hava soğutucu yeterli olur mu yoksa sıvı soğutucu şart mı?

İngenity Pro V2
Gamepower Warcry Pulse

Bu fiyat bandına daha iyi hazır sistem varsa önerilere açığım.

Akvaryum kasa fanatikliği uzun sürmez bence gelen kasayla devam et veya sistemi kendin topla orada beğendiğin kasayı al
Soğutma konusunda ise hem sıvı hem hava kullandım eğer (Intel'in 13. nesil gibi) cidden fena ısınan bir cpun yoksa pek fark olmuyor.
Bir de 850 watt hayli hayli yeter ben 4060'a 650 kullanıyorum ama istersen hesaplama araçları var.

Akvaryum kasa fanatikliği uzun sürmez bence gelen kasayla devam et veya sistemi kendin topla orada beğendiğin kasayı al.
Soğutma konusunda ise hem sıvı hem hava kullandım eğer (Intel'in 13. nesil gibi) cidden fena ısınan bir cpun yoksa pek fark olmuyor.
Bir de 850 watt hayli hayli yeter ben 4060'a 650 kullanıyorum ama istersen hesaplama araçları var.

PSU seçeneği bulunmuyor ama minimum 750 almayı düşünüyorum.
İşlemci ise linkte görünen Ryzen 5 7500x3D'yi seçeceğim.

PSU seçeneği bulunmuyor ama minimum 750 almayı düşünüyorum.
İşlemci ise linkte görünen Ryzen 5 7500x3D'yi seçeceğim.

CPU düzgün bir hava soğutmayla güzel performans verir.
PSU ise dediğim gibi en sağlıklı olan kendin hesaplamandır çünkü RAM'inin GB ına göre bile değişir ama 750 civar bir şey yeterince götürür Bronze falan olayına aldırma yüksek voltajda kaybedeceğin elektriğin önemi yok.

Ve eğer hesaplamak istersen diye site bırakıyorum:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı