Geçtiğimiz dönem derslerin çoğunu veremedim. Bu dönem de pek iyi gitmiyor yani uzayacak gibi de duruyor. Ne yapsam aşırı kararsızım gerçekten.Lise de dil bölümündeydim ingilizceyi çok seviyorum halada öyle derdimi anlatır kıvamda, hala liseden kalan bilgiler ile idare ediyorum. Üniversiteden bölümünü orta şekilde seven bir edebiyat mezunu olarak acını çok iyi anlıyorum senin ve benim bölümü kim nerede desin çok zor bölümler adamın saçına aklar düşer. Müsaaden ile bir mastermind olarak malum deneyimliyim bence bölümünü bırakma yolun %40-45'ini yarılamışsın bu saatten sonra bu yarışı bırakmak saçmalık olur. Hayat zor bir mücadele aile özlemi parasızlık açık öğrencinin şeytanı. Lakin inan sabırla bekleyince o zorlu geçen okul yılları çok tatlı anılara dönüyor harbi diyorum o günleri özledim. Bölümünün sana artıları çok KPSS de atanma oranın yüksek İngilizce uluslar arası alana açılan kapı iş imkanı özel kurs verme gibi olanaklarını göz önünden bulundur. Bunlar seni gazlar. Son olarak buna rağmen gönlünde bu bölüm yoksa kimse seni durdurmasın
Geçtiğimiz dönem derslerin çoğunu veremedim. Bu dönem de pek iyi gitmiyor yani uzayacak gibi de duruyor. Ne yapsam aşırı kararsızım gerçekten.
On Dokuz Mayıs Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği düşünüyorum ancak benim zamanında yapmış olduğum sıralamadan biraz yüksek. Yaşadığım şehir Samsun normalde, en azından ailemin yanında okurum tekrar hazırlanırsam diyorum.Aklındaki bölümü bizle paylaşırsan yorum yapabiliriz.
Sonuç olarak yine İngilizce üzerinden gitmeyi düşünüyorsun. İngiliz Dili ve Edebiyatı çok daha genel bir bölüm. Öğretmenlik bölümü seni kısıtlar. Şu an okuduğun bölümde yine İngilizce Öğretmenliği yapman mümkün. Devam etmeni öneririm.On Dokuz Mayıs Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği düşünüyorum ancak benim zamanında yapmış olduğum sıralamadan biraz yüksek. Yaşadığım şehir Samsun normalde, en azından ailemin yanında okurum tekrar hazırlanırsam diyorum.
Gerçekten sevmedim. Zorluğunun da payı var tabii.Önce şuna bir karar vermelisiniz, bölümümü sevmediniz yoksa zor olduğu için mi sevmiyorsunuz?