ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #11 521071 dedi: Link atar mısın ? O zaman. Açık lise tv ücretli de. Genişletmek için tıkla... https://www.youtube.com/results?search_query=aöl+ingilizce-8
521071 dedi: Link atar mısın ? O zaman. Açık lise tv ücretli de. Genişletmek için tıkla... https://www.youtube.com/results?search_query=aöl+ingilizce-8
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 1 Eylül 2022 #12 521071 dedi: Link atar mısın? O zaman. Açık lise TV ücretli de. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın yeni gördüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
521071 dedi: Link atar mısın? O zaman. Açık lise TV ücretli de. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın yeni gördüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmettt077 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 261 3 Şubat 2025 #13 Hocam geçtiniz mi merak ettim bende ingilizce ilgi alanım değil nasıl geçeceğimi düşünüyorum ayrıca obpniz kaçtı?
Hocam geçtiniz mi merak ettim bende ingilizce ilgi alanım değil nasıl geçeceğimi düşünüyorum ayrıca obpniz kaçtı?
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 3 Şubat 2025 #14 ahmettt077 dedi: Hocam geçtiniz mi merak ettim bende İngilizce ilgi alanım değil nasıl geçeceğimi düşünüyorum ayrıca obpniz kaçtı? Genişletmek için tıkla... Geçtim. Arkadaşımın kız atkadaşı uzaktan sınava girdiğim için yardım etti, tahmin ettiğimden kolaydı bu arada. ahmettt077 dedi: Hocam geçtiniz mi merak ettim bende İngilizce ilgi alanım değil nasıl geçeceğimi düşünüyorum ayrıca obpniz kaçtı? Genişletmek için tıkla... OBP'mi hatırlamıyorum.
ahmettt077 dedi: Hocam geçtiniz mi merak ettim bende İngilizce ilgi alanım değil nasıl geçeceğimi düşünüyorum ayrıca obpniz kaçtı? Genişletmek için tıkla... Geçtim. Arkadaşımın kız atkadaşı uzaktan sınava girdiğim için yardım etti, tahmin ettiğimden kolaydı bu arada. ahmettt077 dedi: Hocam geçtiniz mi merak ettim bende İngilizce ilgi alanım değil nasıl geçeceğimi düşünüyorum ayrıca obpniz kaçtı? Genişletmek için tıkla... OBP'mi hatırlamıyorum.