İngilizce afişi yapma

Semihfuat32

Hectopat
Makaleler
10
Öncelikli herkese iyi günler. Öğretmen bize İngilizce için yaratıcı bir afiş yapın dedi. Ben de fikri buldum ama arka plan ve nasıl yapabilirim bilmiyorum. Fikrim ne derseniz: Bilim adamlarının kafasını fotosunu yarıda kesip üstüne ünlü sözlerini yazmak ve son olarak bir insan kafası koyarak ya siz demek istiyorum. Ama nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka plan rengine karar veremedim. Ana fikrim mesela Einstein olacak ama kafası yarıda kesilecek ve beynin yani kafasının olduğu yere (Perseverance is invaluable: " I succeed not because I am Very Smart, but because I do not stop dealing with problems.) bu yazılacak böyle 3 tane bilim adamı olacak ve en son normal bir insan fotoğrafı onunda kafası kesilmiş ve üstüne (ya siz?) yazılacak reklam afişi gibi olacak.Eğer yapabilirseniz çok mutlu olurum.

Teşekkür ederim fakat aynısını yaptılar. Ben başka fikir düşünürken.
Trende ayak uyduralım o zaman;

Bir de böyle bir şey var;

İngilizce hocası derse neden İngilizce değil, çalışıyoruz, artık izinde değiliz dersin. Kabul etmezse Bilal Goregen Memesini verirsin, Emcükler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…