Falcon1905 Megapat Katılım 17 Nisan 2016 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #11 Olga666 dedi: Hocam sınav için bol bol kelime öğrenin. Her gün 5 kelimeyi rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, kelime olmadan kesinlikle hiçbir şey olmyuor, anlaşılmıyor. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. kurmayoffuture dedi: Ben şu an Türkiyedeyim ama yıl sonuna doğru amerikaya gidiyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah hayırlısı olur sizler için. Şimdiden başarılar, bol şans.
Olga666 dedi: Hocam sınav için bol bol kelime öğrenin. Her gün 5 kelimeyi rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, kelime olmadan kesinlikle hiçbir şey olmyuor, anlaşılmıyor. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. kurmayoffuture dedi: Ben şu an Türkiyedeyim ama yıl sonuna doğru amerikaya gidiyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah hayırlısı olur sizler için. Şimdiden başarılar, bol şans.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 2 Haziran 2023 #12 Maruz kalmak, maruz kalmak, maruz kalmak.