Onurrr123 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #1 İngilizcem kötü ve The Forest oynamak istiyorum sizce oyunu anlayabilir miyim sarar mı?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 28 Ağustos 2025 #2 İyi de oyunun Türkçe dil desteği mevcut?
hilz Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 507 Çözümler 3 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 7500F 32GB DDR5 Rtx3060ti Msi a620m-b 512gb nvme ssd Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 28 Ağustos 2025 #3 Onurrr123 dedi: İngilizcem kötü ve The Forest oynamak istiyorum sizce oyunu anlayabilir miyim sarar mı? Genişletmek için tıkla... Kanka İngilizce öğrenmek amaçlı diyorsan öğrenirsin replik veya yapılardan hiç oynamadım ama oyunu biliyorum ama Türkçe dil desteği varmış
Onurrr123 dedi: İngilizcem kötü ve The Forest oynamak istiyorum sizce oyunu anlayabilir miyim sarar mı? Genişletmek için tıkla... Kanka İngilizce öğrenmek amaçlı diyorsan öğrenirsin replik veya yapılardan hiç oynamadım ama oyunu biliyorum ama Türkçe dil desteği varmış
Onurrr123 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #4 Ulunay dedi: İyi de oyunun Türkçe dil desteği mevcut? Genişletmek için tıkla... Playstation da açıklama yerinde yok. hilz dedi: Kanka İngilizce öğrenmek amaçlı diyorsan öğrenirsin replik veya yapılardan hiç oynamadım ama oyunu biliyorum ama Türkçe dil desteği varmış Genişletmek için tıkla... Playstation 4 de açıklama yerine baktım Türkçe yoktu.
Ulunay dedi: İyi de oyunun Türkçe dil desteği mevcut? Genişletmek için tıkla... Playstation da açıklama yerinde yok. hilz dedi: Kanka İngilizce öğrenmek amaçlı diyorsan öğrenirsin replik veya yapılardan hiç oynamadım ama oyunu biliyorum ama Türkçe dil desteği varmış Genişletmek için tıkla... Playstation 4 de açıklama yerine baktım Türkçe yoktu.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 28 Ağustos 2025 #5 Cihazın PS4 olduğunu belirtmezseniz insanların PC olduğunu düşünmesi normal. Sual baştan eksik...
Onurrr123 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #6 Ulunay dedi: Cihazın PS4 olduğunu belirtmezseniz insanların PC olduğunu düşünmesi normal. Sual baştan eksik... Genişletmek için tıkla... Şimdi belirttim soruyu cevapla
Ulunay dedi: Cihazın PS4 olduğunu belirtmezseniz insanların PC olduğunu düşünmesi normal. Sual baştan eksik... Genişletmek için tıkla... Şimdi belirttim soruyu cevapla