İngilizce dizilimli bir klavyede Türkçe kullanmak

evergardnzz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500U
Radeon Vega 7
2667MHz DDR4 8 GB Ram
Merhaba.
Ajazz AK692 satın aldım ayarlardan klavyeyı Türkçe Q yaptım ancak sadece Ç ve Ö harfı var. Ne yapmam gerekıyor?

Dediğinİz gİbİ fn veya shİfte basıp bazı tuslara basınca karakterler belırıyor, ancak buradakı bazı forumlarda kullanabılırsınız seklınde yorumlar vardı benn buna dayanarak aldım cıdden cok kotu

Dediğiniz gibi FN veya Shift'e basıp bazı tuslara basınca karakterler belırıyor, ancak buradakı bazı forumlarda kullanabılırsınız seklınde yorumlar vardı benn buna dayanarak aldım cıdden cok kotu.

Evet kullanılıyor fakat bayağı zor. Ben %65 klavye kullanıyorum sesli harfleri ezbere bulabiliyorum fakat noktalama işaretleri bayağı sıkıntılı.

HotkeyP veya KeyTweak gibi uygulamalarla kendinize özel tuş ataması yapabilirsiniz.

Evet kullanılıyor fakat bayağı zor. Ben %65 klavye kullanıyorum sesli harfleri ezbere bulabiliyorum fakat noktalama işaretleri bayağı sıkıntılı.
Evet bende iade ettim, kargo ücretini kaybettim ama yapacak bir şey yok sağlık olsun.

HotkeyP veya KeyTweak gibi uygulamalarla kendinize özel tuş ataması yapabilirsiniz.
Yaptım ancak alışıla gelmiş olmadığı için vazgeçtim ve kutusuna geri koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…