TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 20 Ağustos 2022 #21 onurlu sorular dedi: Hiçbir bilgi alamıyorum ona sor şuna sor ulaşılamıyor telefondan da mail atıyorum cevap yok. Bare çap ile ilgili birşey biliyormusun ? Bölüm sınırlaması var mı ?yok mu ? Bölümüm ile cap yapacagim uygun bölüm taplosunu bulamadım Genişletmek için tıkla... Hiç bilgim yok valla hiç araştırmadım.
onurlu sorular dedi: Hiçbir bilgi alamıyorum ona sor şuna sor ulaşılamıyor telefondan da mail atıyorum cevap yok. Bare çap ile ilgili birşey biliyormusun ? Bölüm sınırlaması var mı ?yok mu ? Bölümüm ile cap yapacagim uygun bölüm taplosunu bulamadım Genişletmek için tıkla... Hiç bilgim yok valla hiç araştırmadım.
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 21 Ağustos 2022 #22 TENSES dedi: Hiç bilgim yok valla hiç araştırmadım. Genişletmek için tıkla... Olsun sağolsın,nasıl bir okulsa hiç bir bilgi vermiyor sanki devlet sırrı hazırlığı bitir de bitir
TENSES dedi: Hiç bilgim yok valla hiç araştırmadım. Genişletmek için tıkla... Olsun sağolsın,nasıl bir okulsa hiç bir bilgi vermiyor sanki devlet sırrı hazırlığı bitir de bitir