İngilizce hazırlıkta çalışmak

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Büyük ihtimalle İngilizce eğitim veren bir üniversiteye gireceğim. Pek bir bilgim yok fakat yanlışım yoksa başta hazırlık için bir sınav yapılıyor ve bu sınava göre seviyeniz belirlenip alacağınız dersler belirleniyor. Fakat merak ettiğim okula kaç gün gidildiği ve derslerin günde kaç saat olduğu. Merak etmemin sebebi hazırlık okurken aynı anda yarı zamanlı çalışmak istemem. Yani acaba böyle bir şey mümkün mü? Deneyimli kişiler biraz bilgilendirebilir mi? Kuzenime sordum ve hazırlıkta çalıştığını söyledi fakat sohbet çok uzun sürmedi o yüzden silere sanışayım dedim.

Ben üniversitede hazırlık okumuştum. Üniversiteden üniversiteye ders saatlerinin sayısı değişmekle beraber hafta içi her gün ders olur. Eğer elementary seviyesinden başlarsanız daha fazla ders alırsınız çünkü bu en düşük seviyedir. Pre-Intermediate seviyesi orta seviyedir. Genelde 20-25 saat arası ders olur. Intermediate seviyesinde de 20 saat civarı ders olur. Eğer yarı zamanlı olarak kurye vesaire gibi saatleri sizin belirleyebileceğiniz bir meslek yapmayacaksanız çalışma işine hiç bulaşmayın derim. Kendinize vakit ayıramazsınız. Buna bağlı olarak ders çalışamazsınız. Bu sebeple de hazırlığı geçemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…