atre1d3s Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 Premium olarak kullanmayı düşünüyorum sizce değer mi? Bir de fiyatları hakkında bir şey bulamadım. Fiyatları hakkında da bilgi verebilir misiniz?
Premium olarak kullanmayı düşünüyorum sizce değer mi? Bir de fiyatları hakkında bir şey bulamadım. Fiyatları hakkında da bilgi verebilir misiniz?
M melkorrr Femtopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 102 21 Temmuz 2022 #2 atre1d3s dedi: Premium olarak kullanmayı düşünüyorum sizce değer mi? Bir de fiyatları hakkında bir şey bulamadım. Fiyatları hakkında da bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum bence yeni başlayan için Duolingo'nun Free versiyonu gayet yeterli
atre1d3s dedi: Premium olarak kullanmayı düşünüyorum sizce değer mi? Bir de fiyatları hakkında bir şey bulamadım. Fiyatları hakkında da bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum bence yeni başlayan için Duolingo'nun Free versiyonu gayet yeterli
atre1d3s Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #3 melkorrr dedi: Dostum bence yeni başlayan için Duolingo'nun Free versiyonu gayet yeterli Genişletmek için tıkla... Yeni başlamadım. Tüm içeriğini hızlıca tüketmek istiyorum sadece can yenileme ve reklam gibi şeylerle uğraşmadan...
melkorrr dedi: Dostum bence yeni başlayan için Duolingo'nun Free versiyonu gayet yeterli Genişletmek için tıkla... Yeni başlamadım. Tüm içeriğini hızlıca tüketmek istiyorum sadece can yenileme ve reklam gibi şeylerle uğraşmadan...