2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 13 Ekim 2022 #1 İngilizce hazırlık okuyorum. İngilizce altyazılı Friends izlesem anlar mıyım? Faydası olur mu? A1-A2 seveyesinde ingilizcem var. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2022
İngilizce hazırlık okuyorum. İngilizce altyazılı Friends izlesem anlar mıyım? Faydası olur mu? A1-A2 seveyesinde ingilizcem var.
JustTorulol Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #2 Bence gelişir şahsen benim ingilizcem B1-B2 seviyesiyse okul sayesinde değil oyunlar ve izlediğim İngilizce dizi, film sayesindedir. 264523 dedi: İngilizce hazırlık okuyorum. İngilizce alt yazılı friends izlesem anlar mıyım? Faydası olur mu? A1-A2 seveyesinde ingilizcem var. Genişletmek için tıkla... Bilmediğin kelimeler varsa not al günlük kullanımda ne kadar fazla kullancağına göre ezberle Ayrıca ezberde bırakma insanlarla oyunlarda veya VR chatte falan konuşmaya çalış inan aşırı etkisi oluyor. Son düzenleme: 13 Ekim 2022
Bence gelişir şahsen benim ingilizcem B1-B2 seviyesiyse okul sayesinde değil oyunlar ve izlediğim İngilizce dizi, film sayesindedir. 264523 dedi: İngilizce hazırlık okuyorum. İngilizce alt yazılı friends izlesem anlar mıyım? Faydası olur mu? A1-A2 seveyesinde ingilizcem var. Genişletmek için tıkla... Bilmediğin kelimeler varsa not al günlük kullanımda ne kadar fazla kullancağına göre ezberle Ayrıca ezberde bırakma insanlarla oyunlarda veya VR chatte falan konuşmaya çalış inan aşırı etkisi oluyor.