İngilizce için hangi uygulamalar iyi?

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. Çocukluğumdan bu yana hep İngilizce dersini sevmişimdir. Fakat bazı şeyler yaşandı ve ben üstüne pek düşemedim. Aradan zamanda geçti. Bazı kavramlar aklımda basit şekilde çeviriler yapabiliyorum. Telaffuzda zorlanıyorum. O konuda güvensizim. Gerekirse sıfırdan başlayacağım. Kolay olmayacağının farkındayım. Üstüne düştüğüm vakit öğrenirim. Siteden ziyade ücretsiz uygulama arıyorum. Hangi uygulamaları önerirsiniz? Dualingo beni çok bayıyor. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Başka bir arkadaşın açtığı konuda dile getirdim. Bir dene derim.

Başka bir arkadaşın açtığı konuda dile getirdim. Bir dene derim.

Öncelikle teşekkür ederim. Fakat sosyal medya kullanıcısı değilim. Pek sevmem. Ben daha çok dil ögrenme üstüne kurulu uygulama arıyorum. Evde ve tamamen ücretsiz şekilde öğrenmek istiyorum.

Hocam uygulamalar yerine YouTube'da anlatan güzel kanallar var oradan daha iyi bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Açıkçası dualingo beni bayıyor. Daha önce de kullandım. Sürekli tekrar içinde. Mesela anlattığı yer benim aklımda ve ben istemiyorum. Orayı geçmek için test veriyor ve aynı sorular oluyor. Memrise ve busuu ücretli. Evde öğrenmek için ücretsiz uygulama arıyorum.

Öncelikle çok teşekkür ederim. Dualingo harici var mı uygulama?

Hocam uygulamalar yerine YouTube'da anlatan güzel kanallar var oradan daha iyi bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Hocam özellikle ders ya da öğreneceğim şeyler varsa video izleyemiyorum. Uzun videolar beni sıkıyor. Yine de tavsiye için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…