İngilizce için kurs önerisi

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. İş için 2 ay gibi bir sürede baştan İngilizce öğrenmem gerekiyor. Aşırı pahalı olsun istemiyorum. İndirimler mevcut ama hangi kurs güvenilir ve iyi bilmiyorum. Önerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kurs bilmiyorum ancak sana çok eğlenceli ve öğretici duelingo oyununu önerebilirim.

Duolingo denedim daha önce ama verimli değil benim için.

Bunu önerebilirim.

Udemy nasıl siz kullandınız mı?

Bunu önerebilirim.

Başka öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Kurs bilmiyorum ancak sana çok eğlenceli ve öğretici Duelingo oyununu önerebilirim.
Duolingo'da cevabı bilsek bile kelimeleri sıralamaya çalışmak çok yorucu oluyor :( . Dilin kendisini öğrenmekten ziyade gereksiz şeylerle uğraşıyoruz gibi geliyor.

Bir de çok yavaş ilerliyor. Dilin temellerini hızlıca gözden geçirip o dilde kolay videolar izleyerek öğrenmek en etkili yol ama böyle bir uygulama bulamadım. Busuu bir tık daha iyi duolingo'dan ama yine gereksiz detaya giriyor ve daha başta gereksiz yazma egzersizleri var.

Sevdiğiniz bir hocadan youtube'dan dinleyip sonra bol bol kolay videolar ile pratik yapmak daha etkili olabilir.

Duolingo'da cevabı bilsek bile kelimeleri sıralamaya çalışmak çok yorucu oluyor :(. Dilin kendisini öğrenmekten ziyade gereksiz şeylerle uğraşıyoruz gibi geliyor.

Bir de çok yavaş ilerliyor. Dilin temellerini hızlıca gözden geçirip o dilde kolay videolar izleyerek öğrenmek en etkili yol ama böyle bir uygulama bulamadım. Busuu bir tık daha iyi Duolingo'dan ama yine gereksiz detaya giriyor ve daha başta gereksiz yazma egzersizleri var.

Sevdiğiniz bir hocadan YouTube'dan dinleyip sonra bol bol kolay videolar ile pratik yapmak daha etkili olabilir.

Benim 2 ay gibi bir sürem var. Planlama yapması sıkıntı. Bir yandan çok bir zamanım kalmıyor. Duolingo çok boğuyor benim dikkat dağınıklığım var odaklanamıyorum. Ücretsiz olarak bir alternatif ama çok boğucu.

Hocam kusura bakmayin kurs istemissiniz ben sadece kendi fikrimi belirtmek istedim. Gunde ciddi yapacaginiz 2 saatlik İngilizce calismalari sizi 2 ayda B2 seviyesine cikarabilir cok grammar takmicaksaniz. YouTube'dan "İngilizce ogrenmek aslinda cok kolay" afli videoya bakiniz derim benim İtalyanca da cok isime yaradim.

Amacınız nedir öğrenmekteki? Konuşabilmek, günlük haber okuyup anlamak mı, yds gibi akademik test bazlı sınavlardan yüksek not almak mı? Amacınıza göre farklı şeyler önermem gerekecek açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı