İngilizce için öneri

Çınar Velit

Centipat
Arkadaşlar İngilizce öğrenmeye çalışıyorum ve para amacı güden bir sürü çöp uygulama ile dolu internette ne yapacağımı bilemedim. Biraz araştırma sonucu Duolingo memrise cake kullanmaya karar verdim. Ama kafam hala karışık.
Gercekten öğrenecek miyim zamanımın gitmesinden korkuyorum. Ve program hakkında bazı şeyler soracağım. Cake de program nasıl işleniyor? Uygulamaya girdiğimde önümde bir sürü video var. Herhangi birine tıklayıp mı öğreneceğim? Bir düzen olması gerekmiyor mu? Ve geleyim diğer soruma. Duolingo kullananlar bilir. Uygulamayı açtığımı da önünüzde uzun bir liste oluyor. Daire şeklinde ifadeler ve her birinin altında bir ders yatıyor. Kafamı karıştıran her ifade ile alakalı 5 düzey olması. 1 düzey bitirince diğerlerin kilidi açılıyor. Ama ben anlamadım. 5 düzeyi de tek seferde bitirip kilidi yeni açılana sonra mı gideyim. Yoksa 1 düzey bitince kilidi açılanlara mı gideyim. Eğer 1'er 1'er gidersem tüm listeyi bitirdikten sonra en baştan tekrar bir şekilde tüm listeden 2. Düzeyi sonrada 3, 4, ve 5'i mi bitireyim? Yoksa tek seferde 1 ifadeyi bitirip diğerine geçeyim, bitirmeden de yeni açılan ifadeye girmeyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen konuşmam gerekirse benim İngilizce'yi güzelce kavramama sebep olan 3 etken var. Duolingo gibi uygulamaların işe yaradığını söyleyen kişiler var ancak en önemli şey sizde istek olup olmaması. İngilizce altyazılı dizi izlemenizi tavssiye ederim.
1-Okulum
2-Oyunlar
3-Diziler ve filmler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı