Swenzy1 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Ondokuz Mayıs Üniversitesi İngilizce iktisat istiyorum. Önü açık mı, İngilizce zorlar mı? Bölüm hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
Ondokuz Mayıs Üniversitesi İngilizce iktisat istiyorum. Önü açık mı, İngilizce zorlar mı? Bölüm hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.212 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Nisan 2024 #2 İlk dönem terimler yüzünden zorlanıp sonra alışırsınız. Mesleki İngilizce gerekecek. Okunabilir.
bilinmeyeneyolculuk Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 42 13 Haziran 2025 #3 Swenzy1 dedi: Ondokuz Mayıs Üniversitesi İngilizce iktisat istiyorum. Önü açık mı, İngilizce zorlar mı? Bölüm hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... bende orayı istiyorum. gidebildiniz mi nasıl?
Swenzy1 dedi: Ondokuz Mayıs Üniversitesi İngilizce iktisat istiyorum. Önü açık mı, İngilizce zorlar mı? Bölüm hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... bende orayı istiyorum. gidebildiniz mi nasıl?