İngilizce kaç ayda öğrenilmeli?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
A1 seviyesinde İngilizcem var, Udemy'den eğitim aldım ve eğitmenim 6 ay 1 yıla yayarak günde 1 video izlememi tavsiye etti. Videolar kısa ve bir video az geliyor. Gerçekten öğrenmek için bu süreci kaç aya yaymalıyım? Eğitimi 3 ayda bitiririm gibi geliyor fakat B2 seviyesine çıkar mıyım ondan emin değilim.

Alacağınız verime göre değişir, kimi yıllarca çalışır hiçbir şey anlamaz kimi aylarca çalışır ama çok verimli olur bu böyle devam eder.

Sevdiğin bir yabancı diziyi izlerken hem dinleme hem konuşma hem kelime öğrenebilirsin.
Ben supernatural izliyorum, daha bugün sabah izledim alt yazılı 3 bölüm hem dinleme egzersizi, hem dizide geçen kelimeleri öğreniyorum, sonra sesli bir şekilde tekrar ediyorum.
İşine yarar derslerden daha eğlenceli ve daha etkili olduğuna eminim.
Tabii gramer manyağı değilsen :)
Ben supernatural izliyorum,

Supernatural pek iyi bir seçim değil aslında How I Met Your Mother daha iyi, ben de hem bununla çalışıyorum ama pek sarmıyor.

Dil öğrenmek için gerçekten o dili sevmek ve benimsemek lazım, ondan sonra zaten öğrenirsiniz, yukarıda yazılan gibi yabancı dizi izle, onun dışında İngilizce öğrenmeye çalışanlar ile pratik yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı