Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 9 Temmuz 2015 #1 Evet arkadaşlar sosyalde cevap yazarken bu konuda emin olamıyorum. Kesme işareti koyulmalı mı koyulmamalı mı? Örneğin: Single player'ı mı? Single playerı mı? @MF @JaroxJamaica @Silinen üye .
Evet arkadaşlar sosyalde cevap yazarken bu konuda emin olamıyorum. Kesme işareti koyulmalı mı koyulmamalı mı? Örneğin: Single player'ı mı? Single playerı mı? @MF @JaroxJamaica @Silinen üye .
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2015 #2 Kesme işaretli kullanılır.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 9 Temmuz 2015 #3 Kesme ile, okunuşuna göre konur. Örneğin Mouse'ye değil, Mouse'a. Aynı şey kısaltmalar için de geçerlidir. Örneğin MSI'ya değil, MSI'a.
Kesme ile, okunuşuna göre konur. Örneğin Mouse'ye değil, Mouse'a. Aynı şey kısaltmalar için de geçerlidir. Örneğin MSI'ya değil, MSI'a.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2015 #4 Akif dedi: Kesme ile, okunuşuna göre konur. Örneğin Mouse'ye değil, Mouse'a. Aynı şey kısaltmalar için de geçerlidir. Örneğin MSI'ya değil, MSI'a. Genişletmek için tıkla... Ben şu şekilde biliyordum. Mesela Apple'ın değil de Apple'nin diye yazıldığını biliyordum. Acaba yanlış mı ?
Akif dedi: Kesme ile, okunuşuna göre konur. Örneğin Mouse'ye değil, Mouse'a. Aynı şey kısaltmalar için de geçerlidir. Örneğin MSI'ya değil, MSI'a. Genişletmek için tıkla... Ben şu şekilde biliyordum. Mesela Apple'ın değil de Apple'nin diye yazıldığını biliyordum. Acaba yanlış mı ?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 9 Temmuz 2015 #5 Evet yanlış. Apple'ın diye yazılması gerekir.
mediyanin1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 205 Makaleler 2 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2015 #6 Yanlış hatırlamıyorum büyük harflerle kurulan kısaltmalarda açılıma gore ek getirilmez. Örn. MSI'a değil MSI'ya olacak.
Yanlış hatırlamıyorum büyük harflerle kurulan kısaltmalarda açılıma gore ek getirilmez. Örn. MSI'a değil MSI'ya olacak.
misaki99 Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2015 #7 MSI'a oluyo diye biliyorum bende.
Prisoner[OF]Games Megapat Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 354 Yer Adana 11 Temmuz 2015 #8 Türkçe okunuşu "me-se-ı" şeklinde olduğundan MSI'ya şeklinde olması lazım.