İngilizce klavye alınır mı?

Wentra02

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak İngilizce olması biraz beni itiyor. Klavye tuşlarının yerini ezbere biliyorum ancak yine de sormak istedim bu arada klavye nasıl söylerseniz mutlu olurum.

Merhaba. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak İngilizce olması biraz beni itiyor. Klavye tuşlarının yerini ezbere biliyorum ancak yine de sormak istedim bu arada klavye nasıl söylerseniz mutlu olurum.

Bakmadan yazıyorsanız hiçbir sorun olmaz.

Apex 7 TKL UK kullanıyorum 1 sene olacak. Klavyeye zaten bakmadan yazıyoruz. O yüzden sorun olmuyor. Tek sorun direkt nokta işareti koyacaksam zor denk getiriyorum 😁 Ama aktif olarak yazarken 0 sorun yaratıyor.

Türkçe daha iyi olur ancak kullanılabilir bence.

Laptop'un klavyesini, UK, US, Nordic/De düzen klavye kullanıyorum hiçbirinde kullanırken daha sorun yaşamadım Türkçe klavyeyi ezbere biliyorsanız rahat kullanırsınız İngilizce klavyeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı