Merhaba. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak İngilizce olması biraz beni itiyor. Klavye tuşlarının yerini ezbere biliyorum ancak yine de sormak istedim bu arada klavye nasıl söylerseniz mutlu olurum.
Yani imkan varsa Türkçe almak daha doğru bence. Bende öyle bir hata yaptım keşke Türkçe alsaydım diye kafamı duvarlara vuruyorum bazen ne nerede anlamıyorum. Birde klavye %60 işler daha da zor.
Merhaba. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak İngilizce olması biraz beni itiyor. Klavye tuşlarının yerini ezbere biliyorum ancak yine de sormak istedim bu arada klavye nasıl söylerseniz mutlu olurum.
Apex 7 TKL UK kullanıyorum 1 sene olacak. Klavyeye zaten bakmadan yazıyoruz. O yüzden sorun olmuyor. Tek sorun direkt nokta işareti koyacaksam zor denk getiriyorum Ama aktif olarak yazarken 0 sorun yaratıyor.
Türkçe klavye kullanırken çok spesifik noktalama işaretleri kullanmıyorsanız, hiçbir farkı yok.
İngilizce kullanmak daha da kolayıma gelmeye başladı. Sadece çok spesifik noktalama işaretlerinde sorun yaşıyorum, ayda yılda bir.
Laptop'un klavyesini, UK, US, Nordic/De düzen klavye kullanıyorum hiçbirinde kullanırken daha sorun yaşamadım Türkçe klavyeyi ezbere biliyorsanız rahat kullanırsınız İngilizce klavyeyi.