lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, bu klavyeyi alacağım. Hem nasıl olduğunu öğrenmek için hem de İngilizce kullanabilir miyim diye bu konuyu açtım. Şu an KB-R74 kullanıyorum ve bakmadan yazabiliyorum. HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Arkadaşlar, bu klavyeyi alacağım. Hem nasıl olduğunu öğrenmek için hem de İngilizce kullanabilir miyim diye bu konuyu açtım. Şu an KB-R74 kullanıyorum ve bakmadan yazabiliyorum. HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 7 28 Haziran 2023 #2 Türkçe karakterler yok sadece.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 28 Haziran 2023 #3 Bakmadan yazabiliyorsanız bir sorun olmaz, sadece tuş takımı İngilizce.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #4 elon_muskk dedi: Türkçe karakterler yok sadece. Genişletmek için tıkla... Onlar yine aynı yerde yer alıyor dimi hocam. 624739 dedi: Bakmadan yazabiliyorsanız bir sorun olmaz, sadece tuş takımı İngilizce. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bide klavye alınır mı?
elon_muskk dedi: Türkçe karakterler yok sadece. Genişletmek için tıkla... Onlar yine aynı yerde yer alıyor dimi hocam. 624739 dedi: Bakmadan yazabiliyorsanız bir sorun olmaz, sadece tuş takımı İngilizce. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bide klavye alınır mı?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 28 Haziran 2023 #5 lusie dedi: Onlar yine aynı yerde yer alıyor dimi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet. Sadece tuşların üstünde harfler yazmıyor.
lusie dedi: Onlar yine aynı yerde yer alıyor dimi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet. Sadece tuşların üstünde harfler yazmıyor.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 28 Haziran 2023 #6 lusie dedi: Onlar yine aynı yerde yer alıyor dimi hocam. Anladım hocam bide klavye alınır mı? Genişletmek için tıkla... türkçe tuşlar yok ingilizce harfler aynı yerlerinde ama Q klavyeye göre aynı yerlerinde
lusie dedi: Onlar yine aynı yerde yer alıyor dimi hocam. Anladım hocam bide klavye alınır mı? Genişletmek için tıkla... türkçe tuşlar yok ingilizce harfler aynı yerlerinde ama Q klavyeye göre aynı yerlerinde
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #7 Berkay Kiraz dedi: Evet. Sadece tuşların üstünde harfler yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Şuankinde de öyle hocam yazıyor ama küçük altta yani. Sizce alınır mı alınmaz mı?
Berkay Kiraz dedi: Evet. Sadece tuşların üstünde harfler yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Şuankinde de öyle hocam yazıyor ama küçük altta yani. Sizce alınır mı alınmaz mı?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 28 Haziran 2023 #8 lusie dedi: Anladım hocam bide klavye alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ürün güzel alınır fakat bu fiyata daha iyi muadilleri olacağını düşünüyorum. @MuratTheFounder
lusie dedi: Anladım hocam bide klavye alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ürün güzel alınır fakat bu fiyata daha iyi muadilleri olacağını düşünüyorum. @MuratTheFounder
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 28 Haziran 2023 #9 lusie dedi: Şuankinde de öyle hocam yazıyor ama küçük altta yani. Sizce alınır mı alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Alınır. Fakat ben bunu alırdım. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
lusie dedi: Şuankinde de öyle hocam yazıyor ama küçük altta yani. Sizce alınır mı alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Alınır. Fakat ben bunu alırdım. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.713 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #10 Berkay Kiraz dedi: Alınır. %60 istersen; 78.28AU $ 8% OFF|GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuşları sıcak değiştirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com m.tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... %60 istemiyorum.
Berkay Kiraz dedi: Alınır. %60 istersen; 78.28AU $ 8% OFF|GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuşları sıcak değiştirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com m.tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... %60 istemiyorum.