Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.544 Çözümler 25 Yer İstanbul 12 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni bir klavye aldım ancak klavye İngilizce ve ben bu klavyeyi Türkçe Q gibi kullanmak istiyorum, bu mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar, yeni bir klavye aldım ancak klavye İngilizce ve ben bu klavyeyi Türkçe Q gibi kullanmak istiyorum, bu mümkün müdür?
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 12 Temmuz 2024 #2 Kayra342727 dedi: Merhaba arkadaşlar, yeni bir klavye aldım ancak klavye İngilizce ve ben bu klavyeyi Türkçe Q gibi kullanmak istiyorum, bu mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Ekrana yazdığınız yazıları mı kastediyorsunuz eğer onu kastetiyorsanız yazı diliniz Türkçe ise zaten Türkçe yazar.
Kayra342727 dedi: Merhaba arkadaşlar, yeni bir klavye aldım ancak klavye İngilizce ve ben bu klavyeyi Türkçe Q gibi kullanmak istiyorum, bu mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Ekrana yazdığınız yazıları mı kastediyorsunuz eğer onu kastetiyorsanız yazı diliniz Türkçe ise zaten Türkçe yazar.
Swind123 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 Sticker takıp yapabilirsin herhalde o belli tuşlara Türkçe Q yaparsin ayarlardan klavyeyi de. Brs Türkçe Q Klavye Etiketi Laptop Pc Sticker Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Brs Türkçe Q Klavye Etiketi Laptop Pc Sticker Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bu tarz ürünlere bakabilirsin bu sadece bir örnek kullanmadım şahsen.
Sticker takıp yapabilirsin herhalde o belli tuşlara Türkçe Q yaparsin ayarlardan klavyeyi de. Brs Türkçe Q Klavye Etiketi Laptop Pc Sticker Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Brs Türkçe Q Klavye Etiketi Laptop Pc Sticker Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bu tarz ürünlere bakabilirsin bu sadece bir örnek kullanmadım şahsen.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.841 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 12 Temmuz 2024 #4 Bu ayarlara bakın. Görüntüleme dilini Türkçe olarak değiştirin.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.544 Çözümler 25 Yer İstanbul 12 Temmuz 2024 #5 ATTILA453 dedi: Ekrana yazdığınız yazıları mı kastediyorsunuz eğer onu kastetiyorsanız yazı diliniz Türkçe ise zaten Türkçe yazar. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Z11 RGB diye bir klavye aldım ancak tuşlar ingilizce. turko35408 dedi: Bu ayarlara bakın. Görüntüleme dilini Türkçe olarak değiştirin. Eki Görüntüle 2249812 Genişletmek için tıkla... Klavyem ingilizce hocam yani tuşları öyle.
ATTILA453 dedi: Ekrana yazdığınız yazıları mı kastediyorsunuz eğer onu kastetiyorsanız yazı diliniz Türkçe ise zaten Türkçe yazar. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Z11 RGB diye bir klavye aldım ancak tuşlar ingilizce. turko35408 dedi: Bu ayarlara bakın. Görüntüleme dilini Türkçe olarak değiştirin. Eki Görüntüle 2249812 Genişletmek için tıkla... Klavyem ingilizce hocam yani tuşları öyle.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.841 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 12 Temmuz 2024 #6 Kayra342727 dedi: Hayır hocam Z11 RGB diye bir klavye aldım ancak tuşlar ingilizce. Klavyem ingilizce hocam yani tuşları öyle. Genişletmek için tıkla... O zaman Türkçe klavye almalısınız.
Kayra342727 dedi: Hayır hocam Z11 RGB diye bir klavye aldım ancak tuşlar ingilizce. Klavyem ingilizce hocam yani tuşları öyle. Genişletmek için tıkla... O zaman Türkçe klavye almalısınız.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 12 Temmuz 2024 #7 Kayra342727 dedi: Hayır hocam Z11 RGB diye bir klavye aldım ancak tuşlar İngilizce. Klavyem İngilizce hocam yani tuşları öyle. Genişletmek için tıkla... Yani keycapsleri değişmekten başka çare yok ki hocam.
Kayra342727 dedi: Hayır hocam Z11 RGB diye bir klavye aldım ancak tuşlar İngilizce. Klavyem İngilizce hocam yani tuşları öyle. Genişletmek için tıkla... Yani keycapsleri değişmekten başka çare yok ki hocam.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.544 Çözümler 25 Yer İstanbul 12 Temmuz 2024 #8 turko35408 dedi: O zaman Türkçe klavye almalısınız. Genişletmek için tıkla... Yok mu hocam çözümü. ATTILA453 dedi: Yani keycapsleri değişmekten başka çare yok ki hocam. Genişletmek için tıkla... Yani eski türkçe olan klavyemin tuşlarını çıkartıp yeni klavyeye mi monte etmem gerektiğini söylüyorsunuz herhalde.
turko35408 dedi: O zaman Türkçe klavye almalısınız. Genişletmek için tıkla... Yok mu hocam çözümü. ATTILA453 dedi: Yani keycapsleri değişmekten başka çare yok ki hocam. Genişletmek için tıkla... Yani eski türkçe olan klavyemin tuşlarını çıkartıp yeni klavyeye mi monte etmem gerektiğini söylüyorsunuz herhalde.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.841 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 12 Temmuz 2024 #9 Hocam dil ayarlarından oluyorsa deneyin. Arama kutusuna dil yazıp klavye görüntüleme dilini Türkçe yapın. Daha sonra da Türkçe karakterlere sticker yapıştırırsınız.
Hocam dil ayarlarından oluyorsa deneyin. Arama kutusuna dil yazıp klavye görüntüleme dilini Türkçe yapın. Daha sonra da Türkçe karakterlere sticker yapıştırırsınız.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.544 Çözümler 25 Yer İstanbul 12 Temmuz 2024 #10 turko35408 dedi: Hocam dil ayarlarından oluyorsa deneyin. Arama kutusuna dil yazıp klavye görüntüleme dilini Türkçe yapın. Daha sonra da Türkçe karakterlere sticker yapıştırırsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Allah razı olsun.
turko35408 dedi: Hocam dil ayarlarından oluyorsa deneyin. Arama kutusuna dil yazıp klavye görüntüleme dilini Türkçe yapın. Daha sonra da Türkçe karakterlere sticker yapıştırırsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Allah razı olsun.