İngilizce kolay proje konusu önerisi

467597

Hectopat
Merhaba, İngilizce olarak proje hazırlamam gerekiyor bunu yapabilirim sorun bu değil. Sorun, en az 15 slayt sayfası yapmamız gerekiyor ve ben konu bulamıyorum. Sınıfımda ki bir kız Adıyaman'ı anlattı 15 sayfa boyunca İngilizce mesela resimlerle falan uzattı gayet basit geldi. Ama ben bir türlü böyle bir konu bulamıyorum, aklınızda yaratıcı, basit ve beni çok yormayacak fikirleriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.

Merhaba, İngilizce olarak proje hazırlamam gerekiyor bunu yapabilirim sorun bu değil. Sorun, en az 15 slayt sayfası yapmamız gerekiyor ve ben konu bulamıyorum. Sınıfımda ki bir kız Adıyaman'ı anlattı 15 sayfa boyunca İngilizce mesela resimlerle falan uzattı gayet basit geldi. Ama ben bir türlü böyle bir konu bulamıyorum, aklınızda yaratıcı, basit ve beni çok yormayacak fikirleriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.

Hocam size konu söylemeyeceğim ama çok güzel bir fikir vereceğim. Gündelik hayatta Google'da aratıp bulduğunuz herhangi bir şeyden örnek alabilirsiniz. Mesela bilgisayar parçaları ne işe yarar (RAM, işlemci, ekran kartı) bunları İngilizce olarak aratırsanız zaten sizlere hazır İngilizce resimlerle ve ne işe yaradıklarıyla alakalı bilgilerin olduğu bir nevi hazır sunumlar çıkacaktır onları kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı