S Sorako Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 258 12 Şubat 2024 #1 Bir konuşmayı İngilizce veya başka bir dil, aksanlı, aksansız Türkçeye çevirebilen bir yapay zeka var mı?
Bir konuşmayı İngilizce veya başka bir dil, aksanlı, aksansız Türkçeye çevirebilen bir yapay zeka var mı?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.735 Makaleler 5 Çözümler 38 12 Şubat 2024 #2 Google çeviri var işte sesli çeviri özelliği var.
S Sorako Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 258 12 Şubat 2024 #3 GoDd1 dedi: Google çeviri var işte sesli çeviri özelliği var. Genişletmek için tıkla... Belirtmeyi unutmuşum video şeklindeki İngilizce konuşmayı mesela bir İngilizce film var bunu Türkçeye çevirmek istiyorum
GoDd1 dedi: Google çeviri var işte sesli çeviri özelliği var. Genişletmek için tıkla... Belirtmeyi unutmuşum video şeklindeki İngilizce konuşmayı mesela bir İngilizce film var bunu Türkçeye çevirmek istiyorum
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.735 Makaleler 5 Çözümler 38 12 Şubat 2024 #4 Sorako dedi: Belirtmeyi unutmuşum video şeklindeki İngilizce konuşmayı mesela bir İngilizce film var bunu Türkçeye çevirmek istiyorum Genişletmek için tıkla... CapCut'un var öyle bir ayarı benim deneyimlerimde şarkılarda düzgün çalışmıyor ama düz konuşmalarda iyi çalışıyor gibi.
Sorako dedi: Belirtmeyi unutmuşum video şeklindeki İngilizce konuşmayı mesela bir İngilizce film var bunu Türkçeye çevirmek istiyorum Genişletmek için tıkla... CapCut'un var öyle bir ayarı benim deneyimlerimde şarkılarda düzgün çalışmıyor ama düz konuşmalarda iyi çalışıyor gibi.
S Sorako Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 258 18 Şubat 2024 #5 GoDd1 dedi: CapCut'un var öyle bir ayarı benim deneyimlerimde şarkılarda düzgün çalışmıyor ama düz konuşmalarda iyi çalışıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir tutorial var mı?
GoDd1 dedi: CapCut'un var öyle bir ayarı benim deneyimlerimde şarkılarda düzgün çalışmıyor ama düz konuşmalarda iyi çalışıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir tutorial var mı?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.735 Makaleler 5 Çözümler 38 18 Şubat 2024 #6 @Sorako Buradan oluyor.
S Sorako Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 258 18 Şubat 2024 #7 GoDd1 dedi: @Sorako Eki Görüntüle 2120184 Buradan oluyor. Genişletmek için tıkla... İngilizce konuşmayı Türkçeye çevirmiyor buradan denedim olmadı. Örneğin bro diyor balo olarak çeviriyor söyleneni Türkçeye çevirmeye çalışıyor.
GoDd1 dedi: @Sorako Eki Görüntüle 2120184 Buradan oluyor. Genişletmek için tıkla... İngilizce konuşmayı Türkçeye çevirmiyor buradan denedim olmadı. Örneğin bro diyor balo olarak çeviriyor söyleneni Türkçeye çevirmeye çalışıyor.