İngilizce kursa gitmeden öğrenilebilir mi?

Bizzat evde çalışarak öğrendim temel seviye bir reading kitabı al onu çözmeye başla oradaki bilmediğin kelimeleri öğren. YouTube'dan gramer videoları izle istersen önerebilirimde zamanında YDT'ye hazırlandım.

Kurs, okul..vs sadece temeli oluşturur. Gerisi size kalıyor.
Dizi, film, oyun, kitap, uygulamalar, işletim sistemi..vs her şeyi ingilizce olarak kullanın. Bir sorunuz, sorununuz olduğu zaman önce yabancı kaynakları ve forumları kullanın. En sağlam kurstan, okuldan bile kat kat fazla faydası olur.
En azından bende bu şekilde durum.

Tabii ki öğrenilir, İngilizce'ye istesen de istemesen de hayatının her yerinde maruz kalacağından eğer öğrenmek istersen öğrenirsin.

bence benim dediğim gibi kitaplar en mantıklısı direk fast ezberlemek istiyorsanız

Kursa gitmeden grameri falan halledersiniz ama konuşmak lazım konuşmadan öğrenilmiyor.

Hocam konuşmak için en iyi yol pratik yapmak ama dizi film izleyince oradan bir şeyler öğrenmiş oluyosun ve bunlar konuşmana yansıyor direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…