elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.860 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 11 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar selam 10. sınıfa gidiyorum. İngilizce seviyem henüz A2, B2 seviyesine kadar kurs takviyesiyle ilerlemek istiyorum. Eğer gittiğiniz, memnun kaldığınız veya önerdiğiniz kurslar varsa yazarsanız sevinirim. (Online kurs olsa daha iyi olur.)
Arkadaşlar selam 10. sınıfa gidiyorum. İngilizce seviyem henüz A2, B2 seviyesine kadar kurs takviyesiyle ilerlemek istiyorum. Eğer gittiğiniz, memnun kaldığınız veya önerdiğiniz kurslar varsa yazarsanız sevinirim. (Online kurs olsa daha iyi olur.)
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #2 Akın Dil'e gidebilirsiniz, online paketleri de olması lazım.
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.860 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 11 Eylül 2021 #3 Park Müdürü Benson dedi: Akın Dil'e gidebilirsiniz, Online paketleri de olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bakacağım, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2021
Park Müdürü Benson dedi: Akın Dil'e gidebilirsiniz, Online paketleri de olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bakacağım, teşekkürler.
asdawas1 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #4 Udemy'de size uygun derslere bakabilirsiniz.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.466 Makaleler 12 Çözümler 3 11 Eylül 2021 #5 Hangi kurs olursa olsun %100 İngilizce anlatan ve bol bol konuşma şansı tanıyan bir kurs alın derim.
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 11 Eylül 2021 #6 Üniversitede yabancı dil ile alakalı bir bölüm okuyacaksanız YDS Academy olabilir. Oraya giden arkadaşlarım memnunlardı.
Üniversitede yabancı dil ile alakalı bir bölüm okuyacaksanız YDS Academy olabilir. Oraya giden arkadaşlarım memnunlardı.
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.860 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 11 Eylül 2021 #7 Camila dedi: Hangi kurs olursa olsun %100 İngilizce anlatan ve bol bol konuşma şansı tanıyan bir kurs alın derim. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle bir kurs arıyorum fakat içeriğini kursa gitmeden görmek pek mümkün değil. totenritual dedi: Üniversitede yabancı dil ile alakalı bir bölüm okuyacaksanız YDS Academy olabilir. Oraya giden arkadaşlarım memnunlardı. Genişletmek için tıkla... Yabanı dil okumayı düşünmüyorum fakat yurtdışında yaşamayı düşünüyorum. Yİne de bakacağım teşşekür ederim.
Camila dedi: Hangi kurs olursa olsun %100 İngilizce anlatan ve bol bol konuşma şansı tanıyan bir kurs alın derim. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle bir kurs arıyorum fakat içeriğini kursa gitmeden görmek pek mümkün değil. totenritual dedi: Üniversitede yabancı dil ile alakalı bir bölüm okuyacaksanız YDS Academy olabilir. Oraya giden arkadaşlarım memnunlardı. Genişletmek için tıkla... Yabanı dil okumayı düşünmüyorum fakat yurtdışında yaşamayı düşünüyorum. Yİne de bakacağım teşşekür ederim.