İngilizce mi yoksa Almanca mı okunmalı?

835748

Picopat
Dil bölümündeyim dün Rusça İngilizce Almanca İngilizce metin okudum en ses tonuna yakışmayan İngilizce idi ve genel olarak nedendir bilinmez ingilizcede telaffuz vs konusunda başarılı olamadım. Şimdi de İngilizce bölümler çok yüksek 80 nete yakın YDT en kötü 50-60 TYT istiyor. Hatta daha fazla bunun yerine başka bir bölüm okumayı düşündüm ve bana Rusça Almanca sevdiğim için bu iki dil mantıklı geldi ama Rusça öğrenip tek Rusya odaklı olacağım için bir Avrupa dili öğrenmek istedim. Sizce?

Bence Almanca öğrenmek daha mantıklı sonuçta aynı dil ailesinden geliyorlar. Almanca öğrendikten sonra İngilizce öğrenmek zor değil. Öğrenip öğrenmemekte sizin isteğinize bağlı.

İngilizce dili çok uluslararası ve her milliyete hitap edebilmek için kullanılan bir dil zor olmasının sebebi bu bir nevi mutlu olmadığınız bir şey tabii ki kariyerinizi etkileyecektir. Almanca ilanları bayağıdır gözüme çarpıyor çok fazla talep alan bir dil o da Almanca ile destekleyip her ikisi ile de güzel bir kariyer inşa edebilirsin neden olmasın? Yeter ki istemek gerek.

İngilizce bilmeyen yok ki sen git Almanca öğren. Onun yanına sıkıştırırsın zaten İngilizceyi.

Almanca için talepler baya bir arttı.En kötü 1-2 yıl içinde almanca ögretmenligi atamaları baya bir artacakmış.

Bence Almanca öğrenmek daha mantıklı sonuçta aynı dil ailesinden geliyorlar. Almanca öğrendikten sonra İngilizce öğrenmek zor değil. Öğrenip öğrenmemekte sizin isteğinize bağlı.

Hocam telaffuz açısından İngilizce mi Almanca mı dersen ses tonuma Almanca yakıştırıyorum arkadaşlarımda öyle diyor o yüzden bir de İngilizce herkes istediği için Erasmus çok rakip çok vs. En azından birkaç kişi azalsa bile kar bana.

Hocam telaffuz açısından İngilizce mi Almanca mı dersen ses tonuma Almanca yakıştırıyorum arkadaşlarımda öyle diyor o yüzden bir de İngilizce herkes istediği için Erasmus çok rakip çok vs. En azından birkaç kişi azalsa bile kar bana.

İngilizce bilmeyen yok ki sen git Almanca öğren. Onun yanına sıkıştırırsın zaten İngilizceyi.

Almanca için talepler bayağı bir arttı. En kötü 1-2 yıl içinde Almanca ögretmenligi atamaları bayağı bir artacakmış.

Hocam atama bilmiyorum ama ben Almanca'yı daha çok ses tonuma yakıştırdığım için istiyorum bir de orada puanlar daha düşük rakip daha az yani o yüzden İngilizce okursam parlak olmayacak geleceğim gibi geliyor en kötü üniler bile çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…