K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #11 SHYAH dedi: Evet, ne okursan oku ilk sınıfta inkılap ve yabancı dil dersi olur. Genişletmek için tıkla... peki sınavlardan geçersem halen olur mu inkılap CANERION dedi: Değişiyor okuldan okula bizde öyleydi. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim
SHYAH dedi: Evet, ne okursan oku ilk sınıfta inkılap ve yabancı dil dersi olur. Genişletmek için tıkla... peki sınavlardan geçersem halen olur mu inkılap CANERION dedi: Değişiyor okuldan okula bizde öyleydi. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 24 Ağustos 2023 #12 kafamdakisorular dedi: peki sınavlardan geçersem halen olur mu inkılap anladım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Muafiyet sınavını geçersen o dersleri almana gerek kalmaz.
kafamdakisorular dedi: peki sınavlardan geçersem halen olur mu inkılap anladım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Muafiyet sınavını geçersen o dersleri almana gerek kalmaz.
K kafamdakisorular Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #13 SHYAH dedi: Muafiyet sınavını geçersen o dersleri almana gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş teşekkür ederim. Peki KYK yurtları hakkında bilginiz var mı
SHYAH dedi: Muafiyet sınavını geçersen o dersleri almana gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş teşekkür ederim. Peki KYK yurtları hakkında bilginiz var mı