İngilizce nasıl öğrenebilirim?

Burakvv

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim İngilizce şu, mesela İngilizce video izlerken onu anlayabilmek yeter bana. Bunu nasıl öğrenebilirim?

Kanka ilk senin bir ing sözlüğüne ihtiyacın var, sonrada ingilizce test kitapları alacaksın mesela benim gibi oxford gibi markalardan alabilirsin.

Yeter dediginiz genelde B2 ile C1 seviyesi arasinda oluyor. Yani dilin tamamina hakim olmaniz gerekiyor. Nasil ogrendiginiz pek bir onemi yok. Koye gelen petrol muhendisleriyle anlasmaya calisarak Ingilizce ogrenenler oldugu surece sizin icin pek bir onemi olmamali nasil yapacaginizin. Udemy uzerinden indirimdeyken yuksek puanli bir kurs alip baslayin. Ilerledikten sonra Dualingo, Busuu gibi programlardan pekistirin. Su zamanlarda cogumuz evlerde ve bu evden calisma icin buyuk bir firsat. Isten veya okuldan gelip calistiginizi hayal edin birde gun icerisinde vaktinizin co
Kanka ilk senin bir ing sözlüğüne ihtiyacın var, sonrada ingilizce test kitapları alacaksın mesela benim gibi oxford gibi markalardan alabilirsin.
Grammar bilmeden, sadece kelime dagarcigi ile test cozmeye calismanin hicbir getirisi yoktur.

İlk olarak harfleri okumayı sonra da kelimelerin anlamlarini ezberle. Sonra yavas yavas gelisir kendiliginden. En iyisi dil kursuna gitmen tabi.

İlk olarak harfleri okumayı sonra da kelimelerin anlamlarini ezberle. Sonra yavas yavas gelisir kendiliginden. En iyisi dil kursuna gitmen tabi.
A1-A2 hatta B2 seviyelerine kadar evden calismak ve ogrenmek en dogrusu olacaktir. Kendi duzeni icerisinde, kendine ait bir ortamda calismasi kisinin ilerlemesi icin daha verimli olacaktir.

Doğru diyorsun kankam

Yeterince Gramer çalışmadan öğrenemezsiniz. Gramer`e gerek yok diyenleri kaile alma. Rehberdekleri yaparak videoları anlayabilecek düzeye gelebilirsin.

Oyun oynarken ingilizce chate girin muhabbet edin vb vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…