İngilizce nasıl öğrenilir?

esercim

Hectopat
Selamlar. 1 haftadır yazılım öğrenmeye çalışıyorum. İngilizceyi öğrenmek istememin sebebi de bu. Temel kavramları bliyorum aslında ama yeterli gelmiyor maalesef. İngilizce öğrenmek istiyorum ancak çok saçma uygulamalar var. Örneğin; adamlar gayet güzel uygulama yapmış ancak aşırı saçma şekilde yanlış yapma hakkımız 3 ondan sonra beklememiz gerekiyor. Her neyse önerdiniğiniz metot/uygulama/site var mı?

Kullanacağınız yere göre öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum. Yani siz kod yazarken kullanacağınız ingilizce "kelimeler/terimler" farklı olacağı için normal rutinin dışında bir pratik yapmanız gerekli. Yani sizin günlük kullanacağınız ingilizce dil kod yazarken işinize yarayacak mı?

Hah tam olarak bunu sordum. Yani buna ozel gelistirilen yazilimlar ya da uygulamalar var mi?

Hah tam olarak bunu sordum. Yani buna ozel gelistirilen yazilimlar ya da uygulamalar var mi?
Günlük kelimeler öğrendiğin bir app vardı ve içerisinden kategori seçebiliyordun dostum. Dilersen telefondan bir kaç app indirerek içeriklerine göz at.

Günlük kelimeler öğrendiğin bir App vardı ve içerisinden kategori seçebiliyordun dostum. Dilersen telefondan birkaç App indirerek içeriklerine göz at.

App'lerden biktim adam akıllı bir tane var oda saçma sekilde can sitemi ile calisiyor. Yani bilemedigimiz olursa bekleme suresi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…