İngilizce nasıl tekrar edilir?

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Udemy üzerinden bir İngilizce kursu ile İngilizce öğrenmeye başladım. Şu an to-be cümle yapıları konusundayım. Ama öğrendiklerimi nasıl tekrar edeceğim, bilmiyorum. Öğrendiklerimi vs. nasıl tekrar edebilirim? Herhangi bir site, veya yöntem var mıdır? Teşekkürler. @333365.

Not alarak çalışmak lazım. Sonra açıp notları okumak ve onunla ilgili cümleler kurmaya çalışmak lazım. En güzel tekrar yöntemi uygulamalı öğrenmektir. Örnek cümleler bulun ve benzerini öğrendiğiniz yeni kelimelerle beraber kurmaya çalışın.

Notion üzerinden not alıyorum. Teşekkürler.

Ben tekrarlarimi genelde Discord uzerinden konustugum yabanci kisiler, sunucular ile yapmaya calisiyorum. Zaten orada da gundelik konusuyorlar... Bana da gundelik lazim. Klasik oneri soyleyeyim Ingilizce dizi, film ama alt yazi da Ingilizce olsun. Sarkilarin lyricslerine bakabilirsin cart curt.

Yabanci forumlari gezmeni onerebilirim, ek olarak onlarla iletisime gecmeye calis ve sen cumle kurmaya calis.

Öğrendiğiniz kalıpla ilgili sürekli cümle kurmayı deneyebilirsiniz. Pratik şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…