Hocam tam sizin gibi birini arıyordum iyi ki karşılaştım size sormak istediğim birkaç şey var hocam izninizle soruyorum: 1.hangi bölümü seçtiniz sayısal mı? Yoksa sözel mi? 2.YKS de dereceniz neydi? 3.Benim şu an matematiğim kötü diyebileceğimiz bir seviyede hele ki bu fonksiyonlarda grafik çizme kısmını tam anlayamıyorum eğer ki yazılım mühendisliği sayısal bölümdeyse matematiği siz nasıl çalışmıştınız?
Genelde sayıları doğru söylememe rağmen dinleme sınavında bir boşluktaki sayı eighteen yazıp doğru yapmışım fakat parantez içine alıp (17) yazdığım için hoca 5 puan kırmış, konuşma sınavıma gerçekten çok iyi konuşmuştum konuşma sınavıma 100 vermişti yazılıda ise ing eklerini eklemediğim için 3 puan kırmış, yarın ise bu worldclassroom denilen etkinliğe katılacağız ayrı olarak birkaç kişiyi seçmiş okuldan yaklaşık 20 kişi beni de dahil etmiş.
Vay be, çok düşükmüş hocam şaşırdım bayağı, genelde bizim gibi forumlarda gezinenler, teknolojiyle içiçe olanlar hiç bu kadar düşük almaz da siz bayağı bayağı hasımsınız galiba İngilizce ile
Vay be, çok düşükmüş hocam şaşırdım bayağı, genelde bizim gibi forumlarda gezinenler, teknolojiyle içiçe olanlar hiç bu kadar düşük almaz da siz bayağı bayağı hasımsınız galiba İngilizce ile
Hadi ya kötü olmuş hocam geçmiş olsun, benim İngilizcemin nereden geldiği hakkında hiçbir fikrim yok fakat benim ortaokul hocam çok iyi bir hocaydı Allah razı olsun ondan