Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Herkese merhaba. İngilizce öğrenmek istiyorum 0'dan. Kullandığınız ya da önerdiğiniz ücretsiz site veya uygulamaları bana tavsiye eder misiniz?
Herkese merhaba. İngilizce öğrenmek istiyorum 0'dan. Kullandığınız ya da önerdiğiniz ücretsiz site veya uygulamaları bana tavsiye eder misiniz?
vanGogh Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 298 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #2 Duolingo gayet güzel hocam.
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 vanGogh dedi: Duolingo gayet güzel hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar öğretebilir a2'ye kadar mı mesela?
vanGogh dedi: Duolingo gayet güzel hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar öğretebilir a2'ye kadar mı mesela?
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 16 Mayıs 2021 #4 Duolingo uygulamasını telefonunuza indirmenizi öneriyorum. Benim hayatım boyunca kullandığım en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması.
Duolingo uygulamasını telefonunuza indirmenizi öneriyorum. Benim hayatım boyunca kullandığım en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması.
vanGogh Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 298 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 Hocam Duolingo ile kendinizi geliştirirsiniz. Ardından Cambly ile gerçek insanlar ile sohbet edersiniz.
Hocam Duolingo ile kendinizi geliştirirsiniz. Ardından Cambly ile gerçek insanlar ile sohbet edersiniz.
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #6 Voscreen.
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #7 vanGogh dedi: Hocam Duolingo ile kendinizi geliştirirsiniz. Ardından cambly ile gerçek insanlar ile sohbet edersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben bir bakayım.
vanGogh dedi: Hocam Duolingo ile kendinizi geliştirirsiniz. Ardından cambly ile gerçek insanlar ile sohbet edersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben bir bakayım.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 16 Mayıs 2021 #8 Yunus mrk dedi: Hocam ne kadar öğretebilir a2'ye kadar mı mesela? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı bu site çok net ve başarılı bir şekilde özetlemiş verdiğim linkten bakabilirsiniz. Duolingo’yu Verimli Kullanarak Dil Öğrenmek - ingilizce.org Dil öğrenmenin onlarca yolu var. Kelime kartları hazırlamak, defterler tutmak, düzenli bir hedef koyup ona uymak… Ama şu gerçeği hepimiz biliyoruz; eğer tek işimiz dil... ingilizce.org
Yunus mrk dedi: Hocam ne kadar öğretebilir a2'ye kadar mı mesela? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı bu site çok net ve başarılı bir şekilde özetlemiş verdiğim linkten bakabilirsiniz. Duolingo’yu Verimli Kullanarak Dil Öğrenmek - ingilizce.org Dil öğrenmenin onlarca yolu var. Kelime kartları hazırlamak, defterler tutmak, düzenli bir hedef koyup ona uymak… Ama şu gerçeği hepimiz biliyoruz; eğer tek işimiz dil... ingilizce.org