İngilizce öğrenmede aklım çok karışık

Hocam baktım da daha çok B2 ile C1 arası galiba Passage'lar.
Nedense bana zor geldi

Hocam ben İngilizcemi oyun oynayarak ve filmler izleyerek geliştirdim, siz de keyif aldığınız şeyleri yaparken İngilizcenizi geliştirirseniz emin olun daha çok yararlı olacaktır.

Hocam oyun oynarken kelimeleri nasıl öğrendiniz? Sürekli sözlükten bakmak zor değil mi?

Nedense bana zor geldi.

Hocam oyun oynarken kelimeleri nasıl öğrendiniz? Sürekli sözlükten bakmak zor değil mi?

Kanka kelimeleri reversodan çıkarabilirsin quizlet indir istiyorsan oradan rahat tekrar edersin.

Nedense bana zor geldi

Hocam evet zor oldu ama sıkılmadım yani severek baktım, birde çoğu zaman belli oluyor, mesela Minecraft da ekmeğin adına bakıyorum ekmek değil de bread öyle öyle alıştım, ve ya League of Legends da ölü adamın zırhı diye bir eşya var, eşyayı almaya çalıştığımda adını dead mans plate olarak gördüm, buradan da dead mans in ölü adamın kelimesine eş değer olduğunu anladım, öyle öyle öğrendim xd

Stardew Valley gibi oyunlarda İngilizce gelişir mi? Çünkü çok severek oynuyorum

Stardew Valley gibi oyunlarda İngilizce gelişir mi? Çünkü çok severek oynuyorum
Hocam kesinlikle gelişir ama emin olun Stardew Valley de diğer oyunlarda zorlandığınızdan biraz daha zorlanacaksınız (burdan ilk aşkım haleye selamlarr), çünkü replikler var o biraz insanı zorluyor xd Birde Stardew Valley den keyif alıyorsanız size kesinlikle Terraria yı önerebilirim

Terraria oynadım ama beğenmemiştim.
Not: 1 saat oynadım (45 dakika wikisinde gezdim )

Terraria oynadım ama beğenmemiştim.
Not: 1 saat oynadım (45 dakika wikisinde gezdim )
Hocam çok normal çünkü Terraria da eğitici falan hiç bir şey yok çok karışık geliyor oyun çok büyük, ben oyunu 2-3 günde öğrenebildim, 180 saatim var hala sıkılmadım çok keyifli geliyor

Hocam çok normal çünkü Terraria da eğitici falan hiç bir şey yok çok karışık geliyor oyun çok büyük, ben oyunu 2-3 günde öğrenebildim, 180 saatim var hala sıkılmadım çok keyifli geliyor
İlerde bakarım hocam yada ingilizcem biraz daha iyi olursa kesinlikle bakarım
Ama önce ingilizceyi halletmem lazım. Star wars filmlerini izlemek istiyorum çok sevdiğim bir seri ama cümleler o kadar kompleks ki.

Hocam bu sizi biraz zorlar ama alışırsınız, ben daha çok konuşarak geliştirmiştim, Discord sunucularında yapılan sohbetler ve ya oyun için sohbetleri size yardım edebilir

Hocam bu sizi biraz zorlar ama alışırsınız, ben daha çok konuşarak geliştirmiştim, Discord sunucularında yapılan sohbetler veya oyun için sohbetleri size yardım edebilir

Ben konuşarak geliştiremem ya. Daha çok okuma üzerinde kendimi geliştirmek istiyorum Master

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…