İngilizce öğrenmede aklım çok karışık

Ben konuşarak geliştiremem ya. Daha çok okuma üzerinde kendimi geliştirmek istiyorum Master
Hocam o zaman yazılı sohbet deneyebilirsiniz, sevdiğiniz oyunları Avrupa ve ya Amerika sunucularında oynayın oradaki sohbetler işinize yaraya bilir

Hocam o zaman yazılı sohbet deneyebilirsiniz, sevdiğiniz oyunları Avrupa ve ya Amerika sunucularında oynayın oradaki sohbetler işinize yaraya bilir
Öyle yapıcam hocam. Az önce Friends dizisine bakayım dedim. Yine çok kompleks bir cümle çıktı. Hocam Yani ne diyeyim. Galiba ingilizceyi öğrenmek bir beni fazla zorlayacak

Son düzenleme:
Sanki o da biraz zor ya :/

Bence de öyle diyelim hocam. Kafam basmıyor yerine bence onu demek daha mantıklı
Hocam demeyin öyle, İngilizce emin olun hiç kolay değil, bu yaşadıklarınız son derece normal

Hocam demeyin öyle, İngilizce emin olun hiç kolay değil, bu yaşadıklarınız son derece normal

Hocam tam grammer bilgim yeterli diyorum bir bakıyorum zerre bir şey anlamamışım. Deli gibi vocabulary çalışıyorum. Sonra bakıyorum ki hiçbir şey anlamamışım. Daha iki metni adamakıllı okuyamıyorum. En Basic dizilerde bile cümle yapısını kafama sokamıyorum

Hocam zamanla oturucakkkk siz sabredin ve öğrenmeye devam edin, ben League of Legends da Avrupa sunucusunda İngilizce sohbetler yaparak öğrendim (sohbet dediğime bakma yazdığım şeylerin %70 i toksiklik içeriyor xd) sende öyle yap sabret yavaş yavaş oturacak, ayrıca umutsuzluğa kapılmayın size büyük zararlar verir

Mecbur sabredeceğim. Zaten hayallerim de olmasa direk pes ederdim. Grammer için kitap almıştım. Ona başlayacağım. Oxford 3000 kelime listesinden keliemleri öğreneceğim. Farklı uygulamlar ile destekleyeceğim. Biraz sabredeceğim.

Froumdaki birinin sözü aklıma geldi.
"Eğer işler zorlaşmaya başlıyorsa yol katediyorsunuz demektir"

Aynen hocam iyi gidiyorsunuz bozmayın, ayrıca sakın ezberle İngilizce öğrenmeyin çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…