tet Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 234 17 Ekim 2020 #1 Dinleyerek ve alt yazı ( ingilizce ) okuyarak dil öğrenmek istiyorum çizgi filmlerden başlamak makul gözüküyor, özellikle Netflix'te olursa sevinirim olmazsa da olabilir. not: belirtmeyi unutmuşum anime aramıyorum. Son düzenleme: 17 Ekim 2020
Dinleyerek ve alt yazı ( ingilizce ) okuyarak dil öğrenmek istiyorum çizgi filmlerden başlamak makul gözüküyor, özellikle Netflix'te olursa sevinirim olmazsa da olabilir. not: belirtmeyi unutmuşum anime aramıyorum.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ekim 2020 #2 Evangelion diyecegim, cok agir gelir. Kakegurui deneyebilirsiniz.
misaa Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 101 Yer Otakuların olmadığı yer 17 Ekim 2020 #3 Devilman Crybaby izlemenizi tavsiye ederim çok güzeldir,ve ingilizcenizde gelişir.
A Ali Özkan 4433 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 142 Çözümler 2 17 Ekim 2020 #4 Gumball eğlenceli ve güzel bir film daha etkili olabilir.
tet Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 234 17 Ekim 2020 #5 efedesu dedi: Evangelion diyecegim, cok agir gelir. Kakegurui deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Animeden ziyade çizgi film arıyorum. misaa dedi: Devilman Crybaby izlemenizi tavsiye ederim çok güzeldir,ve ingilizcenizde gelişir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım. Ali Özkan 4433 dedi: Gumball eğlenceli ve güzel bir film daha etkili olabilir. Genişletmek için tıkla... Biraz gumball izlemiştim güzel evet teşekkür ederim.
efedesu dedi: Evangelion diyecegim, cok agir gelir. Kakegurui deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Animeden ziyade çizgi film arıyorum. misaa dedi: Devilman Crybaby izlemenizi tavsiye ederim çok güzeldir,ve ingilizcenizde gelişir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım. Ali Özkan 4433 dedi: Gumball eğlenceli ve güzel bir film daha etkili olabilir. Genişletmek için tıkla... Biraz gumball izlemiştim güzel evet teşekkür ederim.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 17 Ekim 2020 #6 Cowboy Bebop der geçerim.
tet Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 234 17 Ekim 2020 #7 Rashmore dedi: Cowboy Bebop der geçerim. Genişletmek için tıkla... Zorluk seviyesi nedir sizce?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 17 Ekim 2020 #8 tet dedi: Zorluk seviyesi nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Seviyeni bilmiyorum dostum ama zor değil bana kalırsa.
tet dedi: Zorluk seviyesi nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Seviyeni bilmiyorum dostum ama zor değil bana kalırsa.
Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.946 Makaleler 4 Çözümler 57 17 Ekim 2020 #9 Disenchantment.
misaa Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 101 Yer Otakuların olmadığı yer 17 Ekim 2020 #10 tet dedi: Animeden ziyade çizgi film arıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğim animeydi,eğer çizgi film arıyorsanız Angels Friends izleyebilirsiniz profil fotoğrafımdaki karakter oradan.
tet dedi: Animeden ziyade çizgi film arıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğim animeydi,eğer çizgi film arıyorsanız Angels Friends izleyebilirsiniz profil fotoğrafımdaki karakter oradan.