0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #11 Frzoom dedi: Duaolingo iyidir. Sürekli altyazılı video film izleyin ilerleyen zamanlarda ingilizce seyler okuyun. 0 dan ingilizce öğrenme programları var YouTube de vs onlarida kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Eskiden kullanıyordum Duolingo konu anlatımı var mı?
Frzoom dedi: Duaolingo iyidir. Sürekli altyazılı video film izleyin ilerleyen zamanlarda ingilizce seyler okuyun. 0 dan ingilizce öğrenme programları var YouTube de vs onlarida kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Eskiden kullanıyordum Duolingo konu anlatımı var mı?
Frzoom Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #12 0x91 dedi: Eskiden kullanıyordum Duolingo konu anlatımı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bir ara hocamız söylemişti. Sadece kelime sanırım
0x91 dedi: Eskiden kullanıyordum Duolingo konu anlatımı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bir ara hocamız söylemişti. Sadece kelime sanırım
Talha43 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 169 Yer deeplake Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #13 İngilizce hikaye oyunu oyna