İngilizce öğrenmek için kurs şart mı?

ArdaReis00

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba! İngilizce öğrenmek için kurs şart mı? Evde öğrenebilir miyim, öğrenirsem nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil hocam ama bir süreden sonra pratik illaki gerekiyor o zaman kurs alabilirsiniz şimdilik alt yazılı dizi izleyin.

Merhaba! İngilizce öğrenmek için kurs şart mı? Evde öğrenebilir miyim, öğrenirsem nasıl öğrenebilirim?

Ben küçük yaştan beri oyunlardan öğrendim ama grammer 0'dı. Grammer için kursa gittim. Grammersiz bir dile hakim olmak zor.

Neden öğreneceksiniz hocam? Amacınız ne? Normal şartlarda yabancı birisiyle anlaşabilmek için evde veya okulda öğrendiğiniz İngilizce yeterlidir fakat eğer amacınız farklı bir ülke de bulunmak ise kurs kesinlikle şart.

Yazılım öğrencem ondan.

Kursa giderseniz Gramer açısından iyi olacaktır.Bu arada desteklemek için oyun oynarken vb. İngilizce showlar,diziler açarak kelimelerin telaffuzlarını öğrenebilirsin.

O halde evden öğrendiğiniz İngilizce yeterli olur ve zaten yazılım ile uğraşıyorsan kelimelerin anlamını merak ederek daha hızlı öğreneceksin. Ancak temel bilmen şart.

Biraz biliyorum ama az biliyorum geçen i yazmak yerine me yazmıştım.

YouTube evde çalışmak için iyi diyorlar ne tür konular ile başlamam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…