İngilizce öğrenmek için Praktika AI benzeri yapay zeka önerisi

True Gaming

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben İngilizcemi gelistirmek istiyorum ama Praktika AI gibi uygulamalar paralı. Aynı Praktika AI gibi ücretsiz olan uygulama var mı ya da Praktika AI uygulamasının ücretsiz ve cracksiz versiyonu?

ChatGPT, Gemini, Copilot.

Hepsiyle roleplay yaparak istediğiniz gibi İngilizce öğretebilirsiniz kendinize.
ChatGPT, ücretsiz versiyonunda konuşma seçeneği sunmuyor. Gemini ve Copilot pek kullanmadım ancak bu iki yapay zekanın en azından ücretsiz modelinde konuşma olayı var mı?

İngilizce öğretmeni olarak şu an İngilizce öğrenmenin bir faydası olmadığına garanti verebilirim özellikle Türk bireyseniz. Amerika'dan İngiltere'den turist vizesi almak bile ölüm zorluğunda orada çalışmayı hayal bile etmeyin hadi diyelim vizeye başvurdunuz başvuru parasından olduğunuzla kalırsınız. Almanya da aynı şekilde iş bulmak zor adamın yoksa. ChatGPT'nin Pro versiyonunda sesli sohbet modu var her türlü dili burada öğrenirsiniz pratik yaparak.

İngilizce vize almak ve çalışmak için mi lazım? Bir konuda bir şey hakkında araştırma yaparken ek dil kaynağından yararlanmak veya bir içerik tüketmek için İngilizce kullanılmaz mı? Yabancı bir kaynaktan Teknolojik veya bilimsel bir yayın okurken İngilizce kullanılmaz mı? Bi seyahatte universal dil olarak kabul edilen İngilizce kullanılmaz mı?

Ek olarak İngilizce öğretmenliği, tercümanlığı vs. Yani meslek olarak da üzerine bir şeyler yapılabilir.

O senin dediğin basit İngilizceyle gayet yapılabilir. Zaten Türkiye'de liseyi bitirmişsen basit İngilizceye hakimsin demektir. Benim demek istediğim C1-C2 İngilizce hiçbir şeye yaramaz. Tıp, moleküler biyoloji, genetik okuyanlar bu dediğime dahil değildir. Ben vasıfsız bireyler için konuşuyorum.

Ömrümde gördüğüm en boş öğretmen olabilirsiniz.

Ne demorilize etmişsiniz yahu insanları.

Ben yalnızca şunu eklemek isterim, ilerleyen yıllarda Meeting üzerinden yapılan görüşmelerde ingilizce konuşmaya gerek kalmayacak elbette. Bu şu an bile kısmen sağlanabiliyor lakin aşırı yaygınlaşmış değil.

Ancak sen bir şirketteki, yurtdışı ekipleri ile iletişim kuran teknik veya farklı departmandaki bir birey isen işte o noktada 2 insan karşılıklı el sıkıştığında el mahkum en azından B2 seviyesinde hakkıyla ingilizce konuşabiliyor olman gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…