Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.974 Makaleler 15 Çözümler 467 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Temmuz 2025 #11 Luvyan dedi: Bir şans vereyim o zaman tekrardan zaman ayırdığınız icin teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Luvyan dedi: Peki bu genel kısaltma falan yapıyorlar burada yazamam genelde icinde hakaret barındırıyor sokat dili diyeyim anlayın onlar icin ne yapabilirim? Bazen YT'de denk geliyor internette bile zor buluyorum anlamlarini. Genişletmek için tıkla... Eğlence içeriği üreten ve dışarıda takılan YouTuber izlemek lazım. Sokak röportajı tarzı da olabilir. Ben Ryan Trahan izliyorum.
Luvyan dedi: Bir şans vereyim o zaman tekrardan zaman ayırdığınız icin teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Luvyan dedi: Peki bu genel kısaltma falan yapıyorlar burada yazamam genelde icinde hakaret barındırıyor sokat dili diyeyim anlayın onlar icin ne yapabilirim? Bazen YT'de denk geliyor internette bile zor buluyorum anlamlarini. Genişletmek için tıkla... Eğlence içeriği üreten ve dışarıda takılan YouTuber izlemek lazım. Sokak röportajı tarzı da olabilir. Ben Ryan Trahan izliyorum.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #12 Teru dedi: Rica ederim. Eğlence içeriği üreten ve dışarıda takılan YouTuber izlemek lazım. Sokak röportajı tarzı da olabilir. Ben ryan trahan izliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamada İngilizce bilenler için intermediate English seçtim resmi kullanımı öğretiyor değil mi?
Teru dedi: Rica ederim. Eğlence içeriği üreten ve dışarıda takılan YouTuber izlemek lazım. Sokak röportajı tarzı da olabilir. Ben ryan trahan izliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamada İngilizce bilenler için intermediate English seçtim resmi kullanımı öğretiyor değil mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.974 Makaleler 15 Çözümler 467 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Temmuz 2025 #13 Luvyan dedi: Hocam uygulamada İngilizce bilenler için intermediate English mi seçmem lazım? Dediginiz o sanırsam. Genişletmek için tıkla... Evet.
Luvyan dedi: Hocam uygulamada İngilizce bilenler için intermediate English mi seçmem lazım? Dediginiz o sanırsam. Genişletmek için tıkla... Evet.