İngilizce özel ders nasıl verilir?

mirac00001

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler, üniversite hazırlık öğrencisiyim ve C1-C2 seviyesinde, gayet akıcı bir İngilizcem var ve ben para kazanmak için özel ders vermeye başlamak istiyorum, ama nasıl ders vereceğim ile ilgili hiçbir bilgim yok, ne yapmam gerek acaba? (şu an yalnızca İngilizce grammar konusunda biraz bilgi eksikliğim olduğunu söyleyebilirim, ama IELTS'te 8'e yakın bir puan almıştım.)

İyi günler, üniversite hazırlık öğrencisiyim ve C1-C2 seviyesinde, gayet akıcı bir İngilizcem var ve ben para kazanmak için özel ders vermeye başlamak istiyorum, ama nasıl ders vereceğim ile ilgili hiçbir bilgim yok, ne yapmam gerek acaba? (şu an yalnızca İngilizce grammar konusunda biraz bilgi eksikliğim olduğunu söyleyebilirim, ama IELTS'te 8'e yakın bir puan almıştım.)
Merhaba zamanında benim özel İngilizce öğretmenimin taktiğini kullanabilirsiniz.
İçinde 2000 farklı kelime olan İngilizce bir çocuk kitabı alın.
Özel ders vereceğiniz öğrencilere bu kitabı yazdırın. Siz okuyacaksınız onlar yazacak.Her ders 1 sayfa yazdırın. İki ayrı defter olacak öğrencilerde. 1. Deftere kitabı yazacaklar . 2. Defterin başlangıcı kitaptaki bilmedikleri kelimelerin anlamlarını yazacaklarım. 2. Defterin sonundan itibaren de zamanlar.
İlk başlarda zorlanacaklar fakat ilk 5,10 sayfa sonra dil dağarcıkları genişleyeceği için kolaylaşacak. İlk birbuçuk ay sonra tamamen İngilizce konuşun öğrencilerle.
Ders 3buçuk ay sürecek şekilde ayarlayın.

Ben bu şekilde öğrenmiştim. 3buçuk ay sonra 2k kelime dağarcığım oldu ve öğretmen ile tamamen İngilizce konuşuyorduk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı