Arkadaşlar Windows Vienna Edition'u nasıl Türkçe yaparım? Türkçe yaptım ayarlardan bütün ayarlar Türkçe ama halen Türkçe olmadı . Nasıl yapabilirim lütfen biri yardım etsin. Özelliklerde Windows Xp-Windows 7 yazıyor. Altda da Windows Vista yazıyor. Kafam karıştı bi yardım edin . İşletim sistemini sevdim fakat ingilizce . (Eski sistemim)
@SypeR abi bilgisayar eski. Sp3'ün modlanmıs hali olduğunu da biliyorum. (Eski sistemim) diye bir yazı belirtmiştim. Merakımdan deneme olarak kurdum zaten fakat Türkçe yapamadım. Ekran görüntüsünü yarın atarım. Zaten 8.1 kullanıyorum. Bilgisayar fırlasa yansa uçsa Win 7 diye yine atmam.
@SypeR abi bilgisayar eski. Sp3'ün modlanmıs hali olduğunu da biliyorum. (Eski sistemim) diye bir yazı belirtmiştim. Merakımdan deneme olarak kurdum zaten fakat Türkçe yapamadım. Ekran görüntüsünü yarın atarım. Zaten 8.1 kullanıyorum. Bilgisayar fırlasa yansa uçsa Win 7 diye yine atmam.
Denedim zaten dil paketi yazıları getirdi sadece. Başka bir şey yapmadı.
Abi cevaplarınız için sağ olun ama ben bu sistemi kullanmak için değil, format konusunda kendimi geliştirmek, mavi ekran hatalarında neler yapabileceğime çalışıyorum. Yani bu sistem günlük kullanım için değil. Dolayısıyla Windows 8.1 format atmak gereksiz. Çünkü makina sürekli format yiyecek. Kendimi Yosemite gibi sistemlerde falan bu bilgisayarda geliştireceğim. Kext'leri kurmakta falan. Günlük kullanım için olsa şu an çoktan atmış hatta bu konuyu açmamış olurdum. Resimleri çekeyim atıyorum.