İngilizce olan Windows Vienna Edition Türkçe yapmak?

SorryForDeadYou

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows Vienna Edition'u nasıl Türkçe yaparım? Türkçe yaptım ayarlardan bütün ayarlar Türkçe ama halen Türkçe olmadı . Nasıl yapabilirim lütfen biri yardım etsin. Özelliklerde Windows Xp-Windows 7 yazıyor. Altda da Windows Vista yazıyor. Kafam karıştı bi yardım edin . İşletim sistemini sevdim fakat ingilizce . (Eski sistemim)

Ekran görüntüsünü atar mısın? Sana daha iyi yardımcı olmak için ekran görüntüsü lazım bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dil paketi indirebilirsin. Veya Türkçe kurulum yapabilirsin.

Hemen kurtul o sürümden. XP SP3'ün modlanmış hali.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acilen Windows 8.1'e geçiş yap. https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-rtm-türkçe-İndirme-bağlantıları.28515/

@SypeR abi bilgisayar eski. Sp3'ün modlanmıs hali olduğunu da biliyorum. (Eski sistemim) diye bir yazı belirtmiştim. Merakımdan deneme olarak kurdum zaten fakat Türkçe yapamadım. Ekran görüntüsünü yarın atarım. Zaten 8.1 kullanıyorum. Bilgisayar fırlasa yansa uçsa Win 7 diye yine atmam.

Dil paketi indirebilirsin. Veya Türkçe kurulum yapabilirsin.
Denedim zaten dil paketi yazıları getirdi sadece. Başka bir şey yapmadı.

Ekran görüntüsünü atarmısın. Sana daha iyi yardımcı olmak için ekran görüntüsü lazım bana.
Yarın atabilirim ancak. Kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sistemin özelliklerini bir yaz bakalım. %90 8.1 destekliyordur.

• Asus P4S533-MX
  • nVidia GeForce 6200A
  • 1GB DDR 400Mhz. Ram.
  • Intel Celeron 2.00Ghz. İşlemci.
  • 250W PSU.
Abi bu kaldıracaksa benim ölmem lazım. 13 senelik.

Windows 8.1 desteği var bu cihazın. Hemde %100 var.

32 Bit Windows 8 iyi gider bu makineye.

Aynen. Zira 32 bit Windows 8, minimum 1 GB RAM istiyor.
Abi cevaplarınız için sağ olun ama ben bu sistemi kullanmak için değil, format konusunda kendimi geliştirmek, mavi ekran hatalarında neler yapabileceğime çalışıyorum. Yani bu sistem günlük kullanım için değil. Dolayısıyla Windows 8.1 format atmak gereksiz. Çünkü makina sürekli format yiyecek. Kendimi Yosemite gibi sistemlerde falan bu bilgisayarda geliştireceğim. Kext'leri kurmakta falan. Günlük kullanım için olsa şu an çoktan atmış hatta bu konuyu açmamış olurdum. Resimleri çekeyim atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…