İngilizce Performans Ödevi Konu Önerisi Lazım

Dexsite

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İngilizce projesi için bir video çekeceğim. Ama konusunun ne olacağını bir türlü bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

Proje ödevlerinde hocalar bir konu belirlerler size. Ayrıca burada proje demişsiniz yukarıda performans ödevi demişsiniz. Dönem ödevi ise mutlaka konu vermeleri gerekiyor zaten. Ama genelde dönem içi performans ödevlerinde de konu verirler. Ayrıca İngilizce seviyenizi, kaçıncı sınıfta olduğunuzu da yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Genelde şehir, sevdiğin bir sanatçı, sevdiğin futbolcu vb. şeyleri anlatılmasını ister öğretmenler. Senin konun serbest mi daha doğrusu sana mı kaldı konuyu belirlemek ? Öyle ise en çok bilgili ve ilgili olduğun şeylerle ilgili ödev yap. Daha verimli ve sağlıklı olacaktır.

10. Sınıftayım B1+ görüyoruz. Proje ödevi ama hoca istediğiniz bir konu dedi. Başka önerileriniz varsa sevinirim.

Bence sevdiğin sanatçı, şehir, futbolcu vb. biraz seviyene düşük gelir. Video yapabilirsen kısa bir film çekebilirsin. Bir müzeye gidip orayı veya tarihi bir binayı tanıtabilirsin. Video çekersen çok daha iyi olur. Zaten öbürsü türlü slayt vb. şeyler hazırlarsan beğenmeyebilir hoca belki. Video çekebilirsin. Yabancı biriyle röportaj yapabilirsin herhangi bir konuyla alakalı. Ülkesi, kültürü hakkında konuşup, videoya çekebilirsin. Aslında başta şehir, sevdiğin futbolcu, şarkıcı yapma dedim ama bunları video ile hazırlarsan iyi olabilir bence. Slayt yaparsan klasik ödev olur. Veya yabancılara ülkemizi, kültürümüzü tanıtmak üzere video çekebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…