İngilizce performans ödevi nasıl yapılır?

829605

Femtopat
Hoca İngilizce'de performans ödevi verdi nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir konu verdi o konuyu anlatıp örnekler vermemizi istedi. Kapak falan ekleyeceğim ama A4 kağıdına nasıl yapabilirim bilmiyorum. A4 kağıdına yapmak olur mu nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoca İngilizce'de performans ödevi verdi nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir konu verdi o konuyu anlatıp örnekler vermemizi istedi. Kapak falan ekleyeceğim ama A4 kağıdına nasıl yapabilirim bilmiyorum. A4 kağıdına yapmak olur mu nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.

Ben bu tarz ödevlerde genelde kapak olarak konu adını büyük bir başlık olarak tek A4 kağıdına yazardım daha sonra konuya girerdim diğer sayfalarda. Çok abartılacak bir ödev olduğunu sanmıyorum. Konunuzu öğretmen kaç sayfa olmasını istiyorsa o kadar parçaya bölün ve yazılarınızı yazın. Son sayfaya tek A4 üzerine End of the Presentation yazıp arka sayfaya ismimi soyismimi yazardım. Yardımcı olacaksa bu yöntem üzerinden ilerleyin. Konuyu mümkün olduğunca anlatımı kolay bir şekilde anlatmaya çalışın. Bunları yaparken fotoğraf kullanabiliyorsan kullan çünkü daha güzel görünecektir bununla birlikte sayfa içeriğini daha dolu gösterecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı