İngilizce pratik nasıl yapabiliriz?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, 50 saat kadar özel ders aldım. Fakat bittikten sonra devam edemedim. Bir süredir devam edemiyorum. Çalışıyorum aynı zamanda. Evde bir sürü İngilizce kitabım var. Raw 1-2, English Tests, Gramer in use, çeviriyle öğren vs gibi. 50 saat kurs sonunda ortalama A2 seviyesinde gün içersin de neler yaptığımı, aralarda bazen de duraksayarak, iş yerinde nelerle ilgilenmdiğimi anlatabiliyordum. Genelde hocam " How was your day ? "sorusu üzerinden ilerleyip bu konuyu genişletiyorduk. Şuanda da yine çok gerilediğimi sanmıyorum fakat bir şekilde tekrar etmem ve ilerletmem lazım. Önerileriniz varsa bekliyorum. Eğer ki pratik yapan ingilizce çalışan arkadaşlarda varsa dahil olabilirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer konumunuz doğruysa Konak civarına gidebilirsiniz, orada fazlasıyla turist oluyor. Kibarca İngilizce pratiği yapmak istediğinizi belirtirseniz, size yardımcı olurlar. Açıkçası geri çevireceklerini düşünmüyorum, denemekten zarar gelmez.

Merhaba hocam konum doğru fakat çalışıyorum ve iş yeri servisle gidip geliyorum eve varmam akşlam 7 yi buluyor. Güzel fikir fakat onu hayata geçirebileceğimi sanmıyorum pek.

Hocam grammar konularını işlediyseniz çocuk dizileri mükemmel a1-a2 için.

İnternetten ya da gerçek hayatta İngilizce konuşabileceğiniz arkadaşlar edinin. Bol bol alt yazılı film/dizi izleyin. Kelime daracığınızı genişletmek için ingilizce/türkçe sözlük alın. Ben böyle yaptım ve şu an B2-C1 seviyesindeyim diyebilirim. (1-2 yıl sürdü.)

Hocam grammar konularını işlediyseniz çocuk dizileri mükemmel a1-a2 için.
Çizgi film gibi mi hocam ? Önerdiğiniz var mı hiç ?

Hocam nisan ayına kadar kendimi düzgünce ifade edebileceğim ve mesleğmle alakalı bazı kilit cümleleri anlayıp aktarabileceğim seviyede konuşsam bana yeterli. Seviyem yine A2 olsun farketmez ama en azından konuşmaya devam edebilmek istiyorum. Bende öyle arkadaşlar ediniyorum 1 2 kişi oldu şuanlık. Birde kendime gün içersiide yaptıklarımla alakalı writing yazayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…